Dverima Kardelj, monarhistima Alan Ford: Šta kažu poslanici opozicije o Vesićevim darovima?

Ostavite komentar


  1. Vrlo je bitno da pisete ko je dobio kakav strip a ne usudjujete da pisete o tome kako dok traje radno vreme poslanika oni napolju uzivaju I na taj nacin ruse ugled skupstine I poslanika. Od narodnih para se placaju da bi se izmotavali.

  2. Vesić je na duhovit i kreativan način stavio poslanike opozicije na mesto koje im pripada.

  3. Vesićevom performans na sednici Skupštine je vrh a to što ga poslanici opozicije nisu shvatili, to govori o njihovoj inteligencija

  4. Pa šta se može očekivati od jedne budale. On jedino što zna je da izračuna koliki je njegov deo.

  5. Nego oćete li vi kada dodjete na vlast da uzimate ovakve,ima li kak v ugovor sa narodom da se preletanje zaustavi,ili ista priča samo drugi akteri.

  6. Stvarno više nema živaca za botove i uopšte za ljude koji ne vide ili ne žele da vide šta se ovde dešava. Kako je moguće da čovek koji je učestvovao u seči svakog mogućeg gradskog drveta u Srbiji, može za nekoga da povlači inteligentne poteze? Polomismo noge po „renoviranim“ kockama i parkovima u gradovima, popadasmo od vrućine jer hladovine nema ni za lek. Od građevinarskog siledžijstva ne može da se živi. Između par petospratnica koje čine celinu, imaju park, parking i prateću infrastrukturu odjednom se diže neka grdosija od 10-15 spratova koja zaklanja sunce, prozore ljudima ali nema veze… Slavka i ostale Slavke tvrde da je Vesićev performans na mestu i da su poslanici opozicije glupi što ga ne razumeju… Svako gledanje skupštinskog prenosa mi tako oduzima volju za životom da bih, da imam para, potražila pomoć psihijatra.

  7. Vesic istrolovao one opozicione nesrecnike u skupstini za medalju. Evo mediji vec drugi dan pisu o Alanu Fordu i Kardelju.

  8. Lep gest… Ako uspe da dodje nekad do zatvora gspon Vesic, taman da mu odnesu to u celiju…

  9. @Nikola, @Slavka
    Ene, a ja mislio da ste vas dvoje (plus onih 14000) zaduženi da veličate samo „Vođu“!? Biće tu i minusa, pazite šta radite!…

  10. Pa i Srbija je odavno cvećara iz Alan Forda….!! Svuda cvećke zla i parole, a i predsednik je jedno vreme nosio rolku…!!
    Umesto 23 sumnjive privatizacije, dobićemo 333 sumnjive privatizacije u skladu sa poglavljima EU i Ala-radikala…!!

  11. Vesic je jedna seljacina koja Vucicu sluzi za podkusurivanje sa Opozicijom. Milicajac- prasinar!

Ostavite komentar


Politika

Kreće li Ćuta u "treći svetski rat sa Nemcima": O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta 10

Kreće li Ćuta u „treći svetski rat sa Nemcima“: O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta

Nama jesu potrebni planovi građanske samoodbrane kako bismo izdržali što je duže moguće, ali nam je pre svega potreban plan za vraćanje i obnovu države jer samo ona može biti garant opstanka građana. Nije ugrožena samo dolina Jadra, već i kompletna Zapadna Srbija, te je neophodno da je zaštitimo. A da bismo bili kadri da se suprotstavimo i istrajemo u takvoj borbi, moramo biti mudri i strpljivi, ali i posvećeni, uporni i hrabri. Ali desni populizam i iracionalni narativi oko “trećeg rata sa Nemcima” su besmislice veoma štetne za interese Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.