Vesić: Uklanjamo poslednji relikt Đilasove vlasti

Ostavite komentar


  1. Уклањате ви последњи реликт нормалног понашања и живота у Србији!

  2. Centralizacija Srbije i Beograda je relikt Miloševićevog vremena. Opštinama treba veća nadležnost i kada je u pitanju urbanističko uređenje ali je još važnije da dobiju novac kojim će moći da urede parkove, ulice i pomognu građanima da srede kapije, ulaze, fasade. U vreme demokratske vlasti opštine su veoma finansijski pomagale stanarima na uređenju zgrada.

  3. „Uklanjamo poslednji relikt Đilasove vlasti“

    Znači tebe puštaju niz vodu?

  4. Klasican primer kako komunisti.marksisti denunciraju jedni druge zarad napretka u partiji.
    Partija ubija Gulag Srbija. Drugacija percepcija nije moguca.

    1. komunisti marksisti? objasni kakvi to komunisti izbacuju samohrane majke, veterane i penzionere na ulicu. kakvi to komunisti donose zakon o radu po kojem poslodavac moze da te zeza tri meseca na neplacenom radu? ili procitaj knjigu neku pre nego sto krenes da lupetas takve blamantne gluposti ili cuti.

  5. Jeli Vesiću,
    Šta si ti ono radio za vreme te nesposobne vlasti? Pisao Đilasu proglas kako da preuuzme DS,a sada pišeš proglas Vučiću kako da uništi i ono malo što nije uništeno…Pitam se ko je sledeći kome ćeš služiti dok Đilasa i VUčića budeš nazivao poltronima i nesposobnjakovićima… Nadam se Gorane Vesiću da će tebe i tvoje drugare Nedeljka Radosavljevića poznatijeg Kao Neđa, i Dragomira Petronijevića neko jednom da ukloni,da ne rušite i ovo malo dostojanstva gradu u kome živimo…

  6. Meni je opstina udaljena 28 km od kuce. Zivim u kaludjerici i pripadam opstini grocka. Od moje kuce do opstine zvezdara ima 5 km. Treba nam opstina ili nas pripojite zvezdari ili vozdovcu, nije normalno da neko u beogradu treba da vozi 60km tamo i nazad da bi otisao u opstinu!

  7. Vesić uklanja relkte Đilasove vlasti, a sam je bio deo te vlasti i naravno kao pravi SNS jurišnik laže i spočitava DS-u ustav koji je doneo Koštunica. Uklonili ste vi besplatne udžbenike, uklonili ste pomoć trudnicama, 13 penziju za penzionere, uklonili ste urbanizam iz Beograda i napravili ovo SNS divljaštvo i kriminal, korupcija cveta na sve strane. Najgora vlast ikada je SNS.

  8. Koliko me pamcenje sluzi, pa oj bio jedan od najglasnijih da se dodje do ovakvog stanja. jel bio ili me sa tima koje proziva a i na slicnoj funkciji?

  9. Ali ostavljate tragove vaših prljavih šapa: lažne diplome, foktorati(po tome ste u prvi u Ginisovoj knjizi rekorda), Savamala, Kosmajac, skidanju penzija i plata, pravljenju saobraćajnog haosa u BG..

  10. Немој да лажете овај народ.Делите га где год вам се прохте.Срам било градоначелника и овога Весића.Ратни ветерани из градских општина као и Обрановац и Младеновац имају попуст код плаћања Инфо стана (комуналија и топлификације) у износу од 30% (под оном влашћу и раније од 1993 године и 50%) док остале приградске општине то немају нити могу да то да остваре.Голаском вас на власт смањили сте попуст на 30%.О коме бре ви бринете.Онај назови министар војни, кад је потребно, тако лепо се обраћа ветеранима и тражи подршку. У просеку тај попуст износи око 2500 динара.Са тим новцем ветеран комотно може отићи на одмор.

  11. Aferim Beograde,ovakvog za 1000 godina neće majka roditi.Raskupusaće vas…

  12. Suština usvojenih izmena Statuta Beograda je približavanje mesta i načina odlučivanja građanima, i uzgredno – povećanje stavki za kabinet gradonačelnika i zamenika gradonačelnika (što nije predložio ni D. Djilas, za čijeg mandata je rekonstruisan po evropskim standardima Bulevar kralja Aleksandra, i izgrađen most preko Ade; čak se toga nije setio ni doktorski kandidat, S. Mali i pored rušenja u Savamali). Dakle, biće neophodna edukacija i zamenika gradonačelnika i gradskog urbaniste: šta je prioritet – savremeni evropski kanalizacioni sistem u gradu ili „evropske“ ploče za gradske trgove.

  13. Ja kad vidim Vesica,ne mogu da verujem da je 1969 godiste.Starije mi deluje od deda Avrama,a lici na Gorbacova sadasnjeg.

Ostavite komentar


Politika

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen 8

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen

Posle odvojenih razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Briselu sa Miroslavom Lajčakom - u sedištu Evropske unije danas se sastaju lideri Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku koji organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.