Vesli Klark: Moskva na sve koji nisu Rusi gleda kao na niža bića, Srbija je magnet koji privlači ruske imperijalističke ambicije

Ostavite komentar


  1. Vesli Klark, pre toga Stradnerka, pre toga Bler, Kurti o bombardovanju… Ovo definitivno nije nezavisni gradjanski list nego najobicnija propagandisticka platforma. Tesko da postoji jos jedna drzava na ovom svetu koja bi tolerisala nesto ovakvo.

  2. A prava srpske manjine? A prava SPC? Sve bi on to pod noge zbog tamo neke Rusije za koju realno boli uvo Srbiju.Šiptarski šovinista.

  3. Hvala bogu da niste vi nebi znali misljenje ovog kamikaze koji nas je bombardovao
    Ako i sutra nesto ne objavite o njemu prestajem da citam vase novine

  4. Koga nadjose da ga bilo sta pitaju? Pa ko treba biti da posle onog epohalnog zlocina kojim je doticni komandivao, jos daje i svoje misljenje o situaciji!!! Totalni slom zdravog razuma i bilo kakvog smisla. Uzas!!!

  5. Za danasnju decu koja misli da je NATO kriv, samo da znate da su zvaničnici NATO i UN mesecima praktično molili Miloševića da zaustavi masakre na Kosovu. A kada su shvatili da Milošević nije normalan čovek sa kojim se može pregovarati, pokazali su svoju snagu. Ponovo idemo istim putem. Zvaničnici EU i SAD traže od nas da ne petljamo sa Kosovom i prihvatimo realnost. U međuvremenu se opet ponašamo kao Milošević. Da vidimo ovaj put kako ćemo završiti.

  6. Nije dovoljno osuditi ovakvu užasnu ljigavu propagandu ratnog profitera Klarka treba mu zabraniti ulaz u zemlju, pristup medijima i onemogućiti bilo kakve finsnsijske aktivnosti.

  7. „Moskva ne povuče svoje imperijalističke ambicije iz regiona“.
    Zapad (NATO) je svoje ambicije uspešno sproveo. Sve što su zamislili na ovim prostorima su ostvarili.
    I jedni i drugi su isti.
    A mi se, jadni, nadamo da smo bitni.

  8. @Nenad M

    Ti si bas puno gledao cnn ili si zavrsio i neki nvo kurs? Kapiras da je ta spika mogla da ti prodje pre dvadeset i kusur godina i to samo kod nekih ali danas…

  9. I to nama objašnjava veći zločinac od svih zločinaca na prostorima bivse nam države

  10. Nenad M.Bombardovanje Srbije od NATO-a je pochelo zato shto je Srbija odbila nezavisnost Kosova,a to je bilo predvidzeno u dokumentu u Rambujeu.U toku 1998 godine zlochine i etnichko chischenje pravila je OVK nad Srbima,ali zlochin OVK je pravila i nad Albancima koji su bili lojalni Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.