Nekadašnja odbojkašica iz Užica Vesna Čitaković pridružila se naprednjacima

Ostavite komentar


  1. LEPO !
    Posle 17. Decembra SNS ce imati dovoljno „slobodnog vremena“ da se „bavi odbojkom“ a i za kosarku ce imati ako Vucic dotle zavrsi studije i „trenera“ !

  2. Nisu to sportisti i tu se vidi da opada podrška… Davljenik se hvata za slamku.. Neki anonimusi, vraćanje Tome grobara.. Onaj miting gde su prsli ko lajsne… Srbija vas ne voli i ne želi!

  3. Prodala si veru za večeru. Sve sportske uspehe zbog kojih te volimo si degradirala.

  4. Ma bravo.A sta ce vam bilo koja stranka?Aha,cekaj,jesam glup,pa stranka daje pare,finansira ovo i ono.Znate li koliko ona poznaje ljudi?Mnoooogo.A sta to znaci?Znaci da je uzicki odbor sns-a na celu sa ovom finom gradonacelnicom koja je podelila po naredjenju Beograda kvotu za direktorcice ove kasabe u dobrom plusu sa sigurnim glasovima.Joj srece!

  5. To nije vest! Da li DANAS ima neku ulogu u predizbornoj ksmpanji Vučića? Svako se mo\e kupiti za odgovarajuću cenu.

  6. Живо ме занима како би ови паметњаковићи коментарисали да се придружила некој назови опозиционој странци. Само из једног разлога, а то је што су сви иста багра, од 90-их на овамо. Вероватно би им онда била по вољи.

  7. Да би био на челу Јединства, мораш продати душу СНС-у…

  8. Zasto,zasto,zasto. Bacila je sve u Djetinju i posla putem kojim se redje ide. ZASTO ???

  9. Šta je više sa ovim sportistima? Ne vide dalje od nosa. Ucenjeni, podmićeni, nešto im obećano? Ne mogu da verujem da podržavaju politiku SNS-a. Za toliko su pametni.

  10. Mogla je i u Bajnoj Basti da se uclani SNS, i odbornik MZ Rogacica da bude … Sta treba ljudima da se mazu … da ne napisem cime… Bljak…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.