Vesna Pešić: Da konačno prevaziđemo ratnu rupčagu Slobodana Miloševića; Stevan Filipović: Daj zračenje, daj operaciju, daj samo da preživimo

Sagovornici Danasa o tome zbog čega podržavaju koaliciju „Moramo“ i Ne davimo Beograd uoči izbora

Ostavite komentar


  1. Cim Vesna progovori nesto nije u redu! Dovoljno ne da se jedan put kompromitujes ( beli listići – podrska Vucicu) da bi izgubio poverenje. Medjutim, mediji su pretplaćeni na jedne te iste “ javne” licnosti, jedne te iste izvore informacije, tj. svako vodi svoju politiku. Da li novinar treba da bude politicar? To su pitanje postavili mnogi svetski novinari, u Americi tokom i nakon vijetnamskog rata kada su se neki od njih drznuli da izvestavaju suprotno dnevnoj politici. Bez obzira sta ko mislio licno u Srbiji je medijski prostor odredjen politikom. Tacno se zna ko zastupa koju.

  2. Puna podrška MORAMO. Vesna Pesic bolje da čuti. Kome ona nešto više znaci posle belih listica. Samo može da napravi štetu ovim mladim ljudima.

  3. Iako potpuno odgovaraju mojim uverenjima, neću glasati za njih zbog Ćute. Njegove izjave i akcije su za mene neprihvatljive, on kaže investitorima, džaba gradite, mi ćemo doći da srušimo, e pa to je gospodo kameno doba, gore i od ovog što sada imamo, obesmišljavanje pravnog poretka i poverenja u zakone, kakvi god bili, dok važe, zakoni i tačka ili kameno doba. Druga stvar je da je rekao, treba poništiti dozvolu, a investitora obeštetiti, ali nije, kaže čovek rušićemo, e pa kad bi to meni uradio, ja bih njemu srušio kuću, i gde smo onda, u varvariji gde vlada jači

  4. Zasto u ovoj zelenoj koaliciji nema S.Manojlovica ? To unosi zabunu i on odvlaci i pacifizuje deo zelenih praveci vece poezije ispred predsednistva . Velika izlaznost je kljucna. Kreni promeni se zalaze za bojkot izbora ako smo dobro razumeli. To je ono sto i Vucic zeli.

  5. Gospodja je uzela samo takve pare u svoj misiji protiv Srba. Mislim da je osim inostranih fondova finansira i naša BIA iz svojih crnih fondova.

  6. Čekaj, to je Pešićka koja je poredila Vučića sa Đinđićem, hvalila Tomu i izmišljala bele listiće? U svakom slučaju, ne čudi me što je ona koja je išla na poklonjenje Izetbegoviču 1994. i danas protiv „srpskog nacionalizma“.

  7. Apsolutno za Ne davimo Beograd. Od kada su se pojavili nemaju necasnog poteza.
    Najbolji su.Glasam za njih i koaliciju Moramo.
    Dobrica za dobar grad.Znaci ovog coveka bez mrlja iza sebe, a sa puno dobrih stvari, akcija u kojima je ucestvovao, prvenstveno vodjen ljubavlju prema Beogradu,vodjen porivom za pravdu zelim kao gradonacelnika.

  8. Za Ne davimo Beograd.Najcasniji, najvredniji, solidarni, uporni.I za koaliciju Moramo..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.