Vesna Pešić: Komedija i vađenje su Vučićeve tvrdnje da mora da se konsultuje sa Brnabić

Ostavite komentar


  1. Zna se pouzdano samo to da će Anči da ga podrži, bezrezervno! Nije bitno šta će ona ili bilo ko drugi da misli ili kaže! „Uloga Vođe u današnjoj Srbiji“!

  2. Čini mi se da se da se pomalo vadi i Vesna,ako se setimo da je svojevremeno promovisala bele listice i time pripomogla da ovo zlo dodje na vlast.

  3. Komedija kad Vesna onomad, u vreme vlasti DOSa ode za ambasadorku u Meksiko, jer joj je momak ziveo tamo. A narod placao tu ljubav debelo.

  4. Pa na fakultetima su konsultacije studenata sa profesorima uobičajene, student (Brnabić) uči iz profesorovog udžbenika, ali nešto mu nije jasno, pa se konsultuje sa profesorom (Vučić)

  5. Vucic je manipulator, i cela prica o uniji je samo obmana zarad dolaska na vlast i zavlacenja ruke u evropske dzepove. Nasom zemljom upravlja gomila sibicara.

  6. Volela sam i poštovala Vesnu Pešić dugi niz godina. A onda se ona tako srčano zalagala za bele listiće. Ne mogu da joj oprostim što je pomogla OVIMA da dođu na vlast. Znam, nećete objaviti ali ne citirajte je više…

  7. A sta je to Vesna uradila za Srbiju kad toliko sebi dozvoljava da komentarise?!

  8. Pošteno bi bilo da gđa Pešić prestane da kritikuje Vučića sve dok se javno ne izvini (i prizna grešku) zbog svoje podrške (sa pohvalama) istom, kada je pre 10-tak godina uzjahao na vlast u Srbiji.

  9. Zbog intelektualnog dometa ,političkog iskustva i obrazovanja mora da se konsultuje sa gospodjom?
    Bez komentara.
    Narod bira po svojim kvalitetima.

  10. Konsultovati se sa nekim poput nje,o čemu,da li postoji tema da ona može sama svojim resursima, da pruži bilo kakav odgovor.političare ne treba slati na poligraf već na test inteligencije mada je rezultat isti u oba slučaja padaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.