INTERVJU Vesna Pešić za Danas na godišnjicu 5. oktobra: Bila bi poetska pravda da Vučić prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Vesna Pešić da si ti predsednik Srbije možda bi i priznala Kosovo, ovako Vučić to neće nikada!

  2. Predsednik se za nasu zemlji bori na sve nacine i ne odustaje od nje! Borimo se i boricemo se.

  3. Kapu dole,mudra zena: istorija se ne ponavlja. Jel ce biti kasno za srbski narod videcemo. Ovakvo rasoadanj3 ne donosi nista dobro ni za susjede.

  4. A da gospođa Pešić isto tako posavetuje Benjamina Netanjahua da prizna Palestinu! Voleo bih da čujem šta bi Izraelci rekli o tom predlogu.
    P.S.: O A.V. inače mislim sve najgore!

  5. Све би било како треба да се уз „матицу“ није прикључио шљам.

  6. Kako god-Broz i Pavelic su pobedili.Ne moze i ne treba svi Srbi u jednoj drzaviali zato mogu svi Hrvati i svi Albanci u jednoj drzavi.Vesnin pogled iz kuce cveca se uklapa u Drezdenski proces.Zato smo sve pogubili jer nasa elita ne postoji.Pogledajte Hrvatsku elitu.Bili si u najgorem polozaju-nacisticka proslost,najmonstruozniji genocid…..a oni su uspeli.Broz je,uz pomoc nasih komunjara napravio kiflu koju su Hrvati ocistili.Bravo za Hrvatsku elitu,sramota za nasu.Kao da je i nemamo.

  7. Gospođa drži predavanje i kritikuje opoziciju a oni su se raspali kad su došli na vlast i imali priliku 12.godina koliko i ovi a ovi sve jači.Gospođa nije ostala u Srbiji nego u Južnu Ameriku i tamo ispunjavaju svoje najniže nagone piće i „ljubav“ sve u „cvetu“mladosti i velikom brigom za Srbiju.Sa kim još kontaktira ili ko još kontaktira sa njom od Petoktobaraca -N I K O!!!!

  8. U toj naivnoj nadi je Srbijankom Turajlić i vodila kampanju belih listića kao dopunu direktnog poziva Latinke Perović da se 2012. glasa za „onog ko sazreva“. A taj je bio po njihovim fantazmagorijama Aleksandar Vučić.

  9. Dok su bili na vlasti ništa nisu napravili. Onda kad su izgubili, odu iz zemlje i sa sigurne udaljenosti sole pamet kako i šta da se radi.
    A da ponovo zove Klintona da bombarduje Srbiju? To je njen muž radio ranih 90 godina. Ima nas koji još pamtimo.

  10. Ova umislila da jos nije posenilila,pa daje definicije kojih bi se postidio i djak u gimnaziji u odgovorima na pitanja iz sociologije.

  11. Gospođa Pešić bi trebalo da svako svoje pojavljivanje počne izvinjenjem za bele listiće. Ili da se ne pojavljuje uopšte.

  12. Vesna Pešić umislila da je najumnija u politici i nepogrešiva u analizi stanja u Srbiji.Za sve krivi i vlast i opoziciju za proces,,propadanja,, Srbije.Da je umna -nije, jer da ima dovoljno pameti videla bi i shvatila da je Zapad opasno negativno uticao na procese u Srbiji a i danas to radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.