Vesna Pešić za N1: Nema više demokratskih izbora u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Malodušnost gospođi ne liči, mada ide uz godine.

    Nema drugog Đinđića, zato su nemoguće promene. Nema stratega. Ni EU ni SAD nisu planine da ih je nemoguće pomeriti, samo mi nismo ni probali. A ovako anti-zapadni stav samo dalje cementara malodušnost građana Srbije.

    Opoziciji treba prosvetitelj, propovednik koji će da ide od grada do grada i da edukuje ljude, onako kako je ProGlas radio. Samo je nastupio prekasno, a i to je bio posao opozicije, ne intelektualne elite. Njima skidam kapu, a Srbiji protiv nasilja preporučujem da pusti Ćutu da govori na internim sastancima. Njegov tim je pobedio kumove i Zoranu Mihajlović u borbi protiv MHE i dali doprinos za poraz Rio Tinta. Jedini za koje znam da su pobedili Vučićevu državu. Očigledno nešto znaju ili rade kako treba.
    Nemojte misliti i naročito ne svaljujte na druge države. Ako su današnji glasači deca, Vi ste ih, Vesna, vaspitali. Pa sve kritike, izvolite, uputite najpre sebi, DS-u i Koštunici. U Vaše vreme je nastao kvar, mi samo trpimo posledice.

  2. Gospođo Pešić vama niko ne valja pa čak i Evropa.
    Vi ste ljubomorni čak i na jednog doktora koji vas je pobedio.
    Vama je bolje da se pokrijte i ne komentarišete nikoga, već da čuvate unučiće i da se ne bavite više politikom jer to ne znate da radite.

  3. Izbori su demokratski samo kada ja pobedim u pritivnom sve su otezavajuci faktori. Prodjite srpskim selima I malim gradovima, pa cujte sta te ljude interesuje I koji ih problemi muce. Politiku u Srbiji ste sveli na centar Beograda na akademske I umetnicke krugove, imaginarno pitanje slobode. Gospodo zivite I cloud-u.

  4. Bakutan, dr Nestorović je uložio svoje ime i uopšte nije iznenađenje ovih izbora. Čovek ima ime, čast i dostojanstvo. Nije neprijatelj Srbije već naprotiv, pravi iskreni rodoljub !

  5. Kako te nije sramota, navijala si za Nikolića 2012. godine, da imaš obraza ne bi se nikada više pojavila u medijima!

  6. Vučić je govorio uoči ove kampanje da se neće, na predstojećim izborima, mnogo pojavljivati u medijima, otići će na dva-tri glavna skupa SNS-a, kao, prepustio je te partijske stvari Vučeviću i ostalima, on se bavi državnom politikom, a bilo je sasvim obrnuto, nije se skidao sa TV, u reklamama, i to solidnim mora se reći, bio je samo on, učestvovao je na svim mogućim stranačkim skupovima….. Očigledno mu je bio jedan od ciljeva da smanji rejting socijalista npr. i to je i uspeo.
    Što se tiče Nestorovića i co. da citiram šta je svojevremeno rekao bivši gradonačelnik Bogdan Bogdanović u jednom drugom, ali opet sličnom kontekstu, reč je o „ruskoj priči“, ništa novo za srpske političke prilike i za one koji malo bolje poznaju srpsku istoriju.

  7. Само су на тзв Косову демократски избори није ли тако госпођо?!

  8. I posle Broza,Broz.
    Lažni izbori ,demokratije nema jer je Srbija trajno obolela od komunizma i stalno traži vođu.

  9. Zahvaljujuci kampanji za „Bele listice“ 2012 dobili smo ovu vlast…
    Jedna od zagovornica je bila i Vesna Pesic.Ovo su posledice takve politicke naivnosti. U kombinaciji sa sistematskim zaglupljivanjem plebsa stigli smo u „zlatno doba“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.