Vesna Rakić Vodinelić: Pošto se o Šapiću ne može reći ništa dobro, Brnabić se posvetila reklamiranju navodnog povećanja penzija

Ostavite komentar


  1. Jednog doktora,na čelu Beograda,smenio je drugi doktor. Zamenik verovatno neće biti isti. Nije popularan. Da li će i dalje sadašnji zamenik raditi iste poslove nekog drugog zamenika ne znam. Ovo su moje pretpostavke,naravno. Osim činjenice da je ponovo doktor na čelu Beograda.

  2. Sapic je doktor muvanja i prenemaganja. Njegov doktorat je lazan, zato i pripada SNS-u. Ko od sume da vidi drvo.

  3. Navodnog povecanja? A kad je primis, zadrzis sve, ne vratis taj navodni deo. Kiselo grozdje.

  4. Prestanite da nas ponizavate.
    Dosta mi je vasih intelektualnih analiza i moje nemoći.
    Sta ste uradili i sta ćete uraditi da se ovo zlo skloni sa vlasti ?
    Analiziracete i dalje?

  5. Lakšeg kandidata za protivnika opozicija nije mogla da dobije,da li će intelekt grada dozvoliti da ga vodi ,,sidraš,,malo je tužno za 21.vek da neko opstaje na političkoj sceni tako što se usidri uz trenutnog predsednika koristeći lažnu hijararhiju autoritea.

  6. Мислим да је Шапић ту постављен да би Вучић сутра њега окривио за неминован пораз СНС на будућим изборима за град Београд, уједно се решава и потенцијалног конкурента у СНС којег не може у потпуности да контролише када буде напустио место председника СНСа.

  7. Politika je jedno,ali pricati o jednom svetskom i olimpijskom sampionu lose koji je proneo ime Srbije po svetu…..Hmmm.Po cemu gospodja moze da se ravna?Problem,zar ne.

  8. Ja bih nešto drugo rekla ne bih o Šapiću . Na državnim fakultetima je bilo više lažnih diploma i doktorata . I šta ćemo sad!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.