Lekarka Vesna Turkulov nosilac liste SNS-a u Novom Sadu, mediji je dovodili u vezu sa aferama

Ostavite komentar


  1. Sta joj treba da upadne u kolo sa beskicmenjacima kriminalne prirode zbog cega ce pre ili posle gorko da se pokaje… ima svoju profesijonalnu tezinu i trebala bi da u tim godinama zna da prepozna lose drustvo… najblazle kazano

  2. O bože…opet Tzrčin…ovoga puta se nazire u prezimenu. Idemo, što gore to bolje…

  3. @šta Big trpi….skoro, pa naterana. Vrhunski lekar, profesionalac. Toliko života spasila tokom korone. Mirovićeva SNS struja htela da je sahrani. Sad mora da vrati dug

  4. Baš je afere i kvalifikuju za kandidaturu , mogu da je drže u šaci !!!

  5. Gle, gle, doktorica Vesna! Kad im ugađa i radi za njih, da se popovi mogu lečiti u posebnim uslovima, da se ne mešaju sa obični m narodom, onda rodno senzitivni jezik nije problem, pa je doktorica, a inače bi bila doktor? E, bruko popovska, gori ste mulj od napredne sekte! U stvari, vi ste jedna duša u dva tela!

  6. Korumpirana doktorka koja se ulizuje vlasti, pravi doktori koji imaju svoj integritet nemaju potrebu za tim.

  7. Bio kod nje u to vreme na lečenju,niko me nije pitao ko mi je veza,uslivi pod kojim je lečila više ličili na pijacu nego na kluniku,mnogo više pacijenata je odradila nego što je realno imala uslove,jedna od retki koja je profesionalno radila svoj posao,šteta što smo u državi u kojoj ti nedaju mira ako nešto vrediš a nisi u stranci pa koja god bila.

  8. Sveštenstvo neka se bavi svojim poslom,a to sigurno nije „guranje kosa“u sve što se tiče ove inače sekularne države!

  9. Nisam ranije ispratio ovaj sluĉaj pa mi je promaklo i uplitanje zaposlrnih u Eparhiji baĉkoj pod komandom I. Bulovića. Tako da se naknadno grozim uplitanjem crkve u svetovne poslove. Kao onomad kad je „čuveni“ nastojnik baĉke rparhije proterao i decu i njihove Zmajeve deĉje igre iz Zmaj Jovine ulice.

  10. Nisam glasač, niti simpatizer SNS-a, ali za doktorku Vesnu mogu da kažem sve najbolje! Vrhunski profesionalac u svom poslu, intelektualka, i, najbitnije, veliki čovek! Siguran sam da su joj namere poštene bez obzira na političko okruženje.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 9

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.