Vesović: Ima li Selaković posebni imunitet kod Albanaca

Poslanici Skupštine pitali o Selakoviću i imunitetru, kakcinisanju dece, medijskim napadima na Vučića

Ostavite komentar


  1. Rešio Altagić da i njega Sultan ”pogleda”, kao što je i Duriću krenulo posle skandiranja u Mitrovici ”Aco, svrbi me”. Svojim ”pitanjem” Altagić se “ofirao” da je okoreli fašista koji bi da hapsi sve one koji nisu u ”61%”.

  2. Smatram da opozicija i ostali su uvek nezadovoljni i uvek nesto izmisljaju kako bi na neki nacin pljuvali i vredjali naseg predsednika koji je jedini on sve uradio i radi za nasu zemlju i nase gradjane.

  3. Рекоше ми да је Атлагић професор,универзитетски,ако је тако онда му свака част на неваспитању које показује и сигурно га делом преноси и на своје ученике.Да ли он њима дозвољава да ,,ауууу-чу.“ као ‘што то она ради и са својим ,,пајташем“Ристичевићем изводи лоше осмишљене и изведене представе које неби завређивале пажњу да скупштинске седнице не прате и најмлађи који понекад добију грдњу због лошег поашања а није и јасно зашто кад то ради и народни посланик у Скупштини.Свака част професоре кад се највише бавите интригама уместо да се боље посветите пословима посланика.

  4. Lično ne bih dozvolio da se deca upišu u osnovnu školu ako nisu vakcinisana.

  5. Da li je moguće da se skupština bavi glupostima, umesto da sdonese zakone koji će pomoći da se reforme sprovedu kako treba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.