"Vi ste iz Vranja, teško je naučiti kako funkcioniše Beograd": Odbornik SNS poručio Nataliji Stojmenović 1Foto: Print skrin / N1

Aleksandar Mirković, iz SNSa, rekao je da je odbornica koja je govorila pre njega, Natalija Stojmenović, šefica grupe ZLF-PSG, ne zna da se danas ne bira gradska uprava.

„Znam da ste pre dve godine bili kandidatkinja iz Vranja i tada san Vam rekao da je teško tako brzo savladati funkcionisanje gradske uprave“, rekao je on.

Odbornik Miloš Pavlović naveo je da je Mirković prekršio poslovnik time što je ulazio u to odakle je odbornica Stojmenović.

Poručio je da njegova odbornička grupa smatra da Šapić nije dostojan da bude gradonačelnik i da se ne može svrstavati u isti red sa bivšim gradonačelnicima Zoranom Đinđićem i Brankom Pešićem.

Naveo je i da je Šapić pre nekoliko godina dao izjavu za nedeljnik Vreme da nikad neće sa SNS-om, da bi onda postao njihov potpredsednik.

Pavlović je rekao da je Beograd u poslednjih deset godina imao nekoliko gradonačelnika koji su bili doktori, ali dva su bili „lažni“ doktori.

Sa funkcije predsednika Opštine Novi Beograd nelegalno je gradio, a samo nekoliko dana nakon što je postao gradonačelnik ti radovi su legalizovani, rekao je Pavlović i ocenio da je to zloupotreba položaja i trgovina uticajem.

Od 2014. se nastavlja politika devastiranja, poručio je.

Pavlović je pitao šta je s fabrikom za preradu otpadnih voda.

Zaključio je da se politika vlasti svodi na prodaju državnih i nacionalnih interesa i naveo da žele da kopaju litijum i ruše Genralštab, za koji je rekao da je simbol svih žrtava bombardovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari