„Mislim da je odneo vrag šalu“: Petrović Škero pozvala Dolovac da izda uputstvo tužiocima povodom izbornih nepravilnosti

Ostavite komentar


  1. Dolovac će morati krivično da odgovara za nevršenje službene dužnosti. Ona je vrhovni javni tužilac samo na papiru, a stručna javnost zna da tako nešto nije zabeleženo u skorijoj pravosudnoj istoriji Srbije.

  2. Tako je bravo za tekst!! lopovi pokraše sve,svi smo svedoci i svako nekog zna da je primio novac za glasanje,kao i one koji su ucenjeni radnim mestima da glasaju za „prvorodjenog“!!svi koji kriju ovaj lopovluk i ne rade svoj posao da bi sakrili počinioce na robije da se osude,tako da svaki sledeći ni ne pomisli isto tako da uradi!!

  3. Vi hoćete da diktirate tužilaštvu i sudstvu šta da radi.ne daj bože da se takvi nešto pitaju u Srbiji.

  4. Zagorka Dolovac je zajedno sa tužilaštvima i privatnom vučićevom policijom osovina zla i kriminala u Srbiji. Sutra će ako vas kao nestranači opredeljenog građanina koji nije u SNS moći maltretitati svaki bot, tj. član najveće bezbožničke sekte koja je ikada postijsla u Srbiji

  5. Istraga da se provede I ostavke….ko ne radi za narod….nema odmora….ovo je bitno za opstanak …

  6. @simo,
    „Vi hoćete da diktirate tužilaštvu i sudstvu šta da radi.“
    Ov a “ pa šta“ država nas je dovela dotle da bukvalno neko okrene reči i nikom ništa.
    Ne simo ne , niko to bukvalno nije ni mislio i reko . To uče na akademiji kako zameniti tezu i onda skrenuti sa bitnog .

    Neće proći!

Ostavite komentar


Politika

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele 10

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele

Politički konsultant Dušan Lj. Milenković ocenjuje za N1 da je država najveći strani plaćenik, jer većina para iz inostranstva ide kroz državne institucije i račune i dosta para je korumpirano, a "kikiriki odlazi u organizacije koje nisu vezane za vlast". Dodaje da je poseta direktora CIA Vilijama Bernsa regionu "izuzetno značajna poseta, došao je u tri žarišne tačke regiona u smislu interesa SAD".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.