Videnović: REM je čuvar Vučićevih interesa

Izbor tri nova člana Saveta regulatornog tela neće ništa promeniti, tvrde sagovornice Danasa

Ostavite komentar


  1. Ako ste vi bili lopovi i manipulatori , stranački zapošljavali, kontrolisali medije-ne znači da svako to radi. Nemojte gledati sve kroz projekciju sebe. Nisu svi ko vi. Na sreću.

    1. Dobro si započeo komentar, ali si ga pogrešno završio. Šteta.
      Rečenicu „Ako ste vi bili lopovi i manipulatori , stranački zapošljavali, kontrolisali medije…“ trebalo je da završiš sa „, mi smo u ovih skoro 8 godina dokazali da mi to možemo bolje, brže i jače“.
      E, onda bi opisao stvarno stanje i rekao živu istinu!
      Ovako si samo pokazao da običan i prosečan bot, jedan od mnogih…

    1. A nasta ti Milice ovo sad lici? sada nema stranačkog zapošljavanja,medijske kontrole i do sutra bih mogao da nabrajam…..gde ti živiš zaboga?

  2. Da treba zameniti clanove rema jel kako je moguce registrovati tv stanicu iz druge zemlje a 98 programa se odnosi na nasu drzavu i koji nemogu pravno odgovarati za sadrzaj tv programa i iznetih sadrzaja to nije remitovanje,kako nisu doneli pravilnik za kablovske operatere i reglisali oznacavanje tv kanala itd

  3. Djilas je REM koristio da bi prodavao sekunde reklamnog prostora za svoje firme dok je bio na vlasti zato je njemu vazan REM.

  4. da li je tačna informacija da su svo troje potpisnici one čuvene liste 1000 koji podržavaju vučića ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.