(VIDEO) „Kaže sve je u redu, prihvatamo ubedljivost rezultata“: Vučić, Mali i Lepa Brena

Ostavite komentar


  1. Bahatost do nepodnošljivosti! Predsedniče neki vaši građani štrajkuju glađu dok vi pevate! Mozemo da se slazemo ili ne slazemo politicki s njima, ali Vi ste i njihov predsednik! Mene ja sramota na Vaš red.

  2. Lažno se junacis i kuraziz .Samo ti znaš kako je biti u sopstvenoj kozi i kakve su ti misli.

  3. Saruman i Urukhan kao svaka prava dziberana slušaju Brenu. Kakvo dno, bez dna. Kakvi monstrumi. Zlo uvek izaziva mučninu i nevericu.

  4. A, da oni promene psihijatra? Trenutni ne dopire do njih. Da, još 4 godine ….. tuge za normalan svet….

  5. Beogradjani jer nam se to Knez Mihajlova koja se kitila uvek mesec dana pre Nove godune i jelka og 80000 evra preselila u Beogradu na vodi.A Brenu obizava i predsednikova supruga jer se cesti slika sa njom i ide na njene kincerte oa i on voli ono sto mu zena voli

  6. „Pobegao obezbeđenju“?!? Pa koliko ga narod voli, njemu treba cela žandarmerija kao obezbeđenje! A laže, naravno, samo za slikanje je kao pobegao, a obezbeđenje leži iz sedišta, pa u gepeku a oko auta ni prebrojati se ne može!

  7. Šta je „danas-u“, jel moguće da na ovu vest nema komentara? Sinoć bilo a sad izbrisani..dje je moj komentar od sinoć i svi ostali komentari?

  8. U ovakvoj situaciji,snimati se za tik tok???Ovde debelo nesto nije kako treba.Tepic je u pravu…

  9. Molim Vas da se hitno smeni obezbeđenje predsednika i da se postave oni koji ga mogu držati pod kontrolom. Možda zatreba uskoro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.