(VIDEO) Kurti se obratio na srpskom: Vodi se lažna kampanja zbog očuvanja uspostavljenih puteva pranja novca

Ostavite komentar


  1. Mislim da je čovek u pravu da zaštiti narod od kriminalaca Veselinovića Radojčića i ostalih …

  2. Precednik je umesto nemačkog i kineskog, trebalo da uči albanski. Korisnije je za imidž

  3. Da li ovaj čovek krši zakone Republike Srbije – krši. Da li daje naloge ROSU za organizovano nasilje, upade, otimanje, uskraćivanje lekova? Da li je pustio na slobodu ex-UČK koji je pucao na srpsku decu za Božić? Da, Da, Da. Da li smo mi raspisali poternicu i podigli optužnicu? Nismo. Toliko o Aleksandru Vučiću i „nepriznavanju Kosova“. Nama priča i viče, trupka ručicama i nožicama, crta po tabli, ali ne crta mapu Srbije, i ne poštuje zakone Srbije, već je u dogovoru sa Kurtijem i izdaje narod na Kosovu i Metohiji mnogo brže no iko do sada. Ako Vučića uskoro ne smenimo, neće taj stati, vredan je. Idemo, Niš, Leskovac, Raška… do Kurtijevih „prirodnih granica na Moravama“.

  4. A sto ne smete da objavite da je Kurti 1996 od Naše Borbe dobio nagradu za Toleranciju i mir. Laureat Naše Borbe miljenik nekadašnje liberalne opozicije jevtlacitelj Srba na Kosovu. Što je još zanimljivoj sada je glavni pajtos raspomamljenog Vučica. Srbija zemlja čuda.

  5. Taj kriminal počeo je odavno, od kobajagi izvoza robe na Kosovo bez poreza i carine, samo na papirima. A ono što je stvarno ušlo tamo, naplaćivao je potrošačima kao da je sve plaćeno. Posebno se zarađivali na gorivu, pa su pumpe nicale kao pečurke posle kiše. Pa plaćanje „zaposlenih“ u davno ugašenim preduzećima. I tako redom, došlo se do finansiranja ozbiljnih kriminalaca da bi preko njih ovdašnji „šefovi“ imali potpunu kontrolu. Pa su počela zastrašivanja, paljenja automobila, ubistva. Količine novca iz „džakova“ bile su sve veće. Sve pod parolom „Nema predaje“.

  6. A zašto ne analizirate malo šta se sve desilo u poslednjih 20 godina na Kosovu? Šta su sve uradili albanci i šta su sve prekršili od dogovora, koje obmane su izneli, koliko puta su prekršili osnovna ljudska prava na KiM? Kako tiho proterivaju sve ne-albance, dok se EU ponaša kao da se ništa ne dešava, hvaleći tobož njihov nekakav napredak. Zašto ne kažete kao iskreni novinari šta i zašto EU prećutkuje i ne poštuje teritorijalni integritet jedne evropske države, dok se za druge bori za to? Ako ste za demokratiju i vladavinu prava, zašto ne iznesete sve te istine i ukažete na sve stereo-standarde na zapadu i to u tobož modernom civilizovanom svetu, gde bi trebalo da se napreduje a ne laže, obmanjuje i desinformište samo zato jer im jedna nacija ne odgovara?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.