(VIDEO) "Smena Mitića i Milenkovića je odmazda kartela": Parandilović za Danas s protesta "Srbija protiv nasilja" 1foto: Printscreen/YouTube/KTV Zrenjanin

Poslanik i predsednik Novog lica Srbije Miloš Parandilović, govoreći za Danas s protesta „Srbija protiv nasilja“, rekao je da ga ne čudi smena inspektora Dušana Mitića i Slobodana Jovanovića jer je to, kaže, odmazda „kartela režima“ u koji su inspektori, poručuju, udarili.

Parandilović je dodao da smena svakog ko se bori za istinu i pravdu u Srbiji je očekivana, te da je isto tako očekivana svaka „glupost i umešanost u kriminal“ ovog režima.

Poručio je i da nije prirodno da režimi poput Vučićevog postoje na tlu Evrope, te da građani Srbije treba da „imaju kičmu“ i da se izbore za promene, jer to, kako je naveo, „neće učiniti Istok ni Zapad“.

Šta je još poručio Parandilović i zašto misli da bi na narednim izborima na opozicionionoj listi trebalo da se, kako je rekao, zbroji i kuso i repato, te da li je političarima mesto na protestnoj bini, pogledajte u video snimku ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari