(VIDEO) Vučiću se nije dopalo pitanje novinarke N1 odakle napadačima na Kosovu uniforme: Optužio je da insinuira da je Srbija kriva za napad

Ostavite komentar


  1. Ne slaže se sa pitanjem. Stara Acina tehnika, ako ti se ne sviđa pitanje, napadni novinara da je izdajnik, kao da je novinar povukao sve institucije Srbije sa KiM i omogućio „stubovima odbrane“ Radojičiću i Veselinoviću da mafijaše i maltretiraju Srbe po Kosovu, a ne on.

  2. Znači Vučko otkazuje derbi Partizan-Zvezda, a onda i ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Živi bili pa videli i čuli.

  3. Kurti i vucic sve rade udogovoru zaboravijo sta je govorio ako padne jedan srbin ulazi sa vojskom na kosovo

  4. Veoma nevesto prikrivanje sustinskih cinjenica i tipicna drama sa pauzama i susprezanjem plakanja. Ali pazitev recenicu „Neka nas pobiju sve . mi necemo priznati Kosovo.“ Kome ta floskula u liva nadu u njegovu odbranu i „veliku borbu za Kosmet“ ? To je uzas.

  5. Novinarka je postavila pravo profesionalno pitanje…koje se A.Vučiču nije svidelo.
    Zaboravio je on ds su syvari toliko jasne ..damo.što ne kažu..Da mi smo došli sa vozilima bez registarskih tablica!!!

  6. Hodamo po tankoj zici.Ovaj narod ce na veom grub nacin shvatiti za koju budalu glasa vec 10 godina.Sve sto vredi na ovom svetu,a vezano je za politiku,Vucic je debelo platio nasim parama.On ima tacne podatke za sve sto ga zanima.Poslednjih par poteza nam govori da zna da mu je rejting u debelom padu.Pokusava da ga popravi na dva nacina.Populistickim deljenjem novca iz kase koja je prazna.Finansijski teret prebacuje nemilice na srednji sloj jer on ne glasa za njega,pa mu samim tim i netreba.To sto taj sloj ekonomski drzi ovu raspalu drzavu njega ne zanima.Krezavci ce,kad para nestane,pristati da zive kao u Koreji,jer ce im veliki vodja objasniti da je to jedini ispravan put.Drugi nacin je flertovanje sa oruzanim sukobom za koji mi ne da nismo spremni,nego smo najebali ako do njega dodje.Epilog ove nesrecne akcije nam je jasno pokazao u kakvom stanju su nam i sluzba i operativne jedinice.Pa vi strucnjaci botujte i dalje,kad budete zavrsili u rovovima i vi i vasa deca videcete koliko kosta sendvic.

  7. Tako postavljeno pitanje i jeste insinuacija da je Srbija ucestvovala u opremanju ove jedinice, a jedini kome ovako sta apsolutno ne odgovara jesu Srbi i Srbija!

  8. nekakno mi postaje simptomatično da nakon svake runde pregovora, svakog pada rejtinga predsednika dolazi do skretanja pažnje time što se desi neka ovakva situacija. možda je jedini problem što ovaj čovek koristi žive ljude i igra se njihovim životima.

  9. Ih, pa njemu je obraz kao djon. Protumaci pitanje na neki svoj nacin i izvredja onoga ko mu ga je postavio. Samo nikada ne da nikakav odgovor. Kako je samo uhvatio na volej centarsut one nesrecnice sa Pink tv da optuzi za bilo sta opoziciju, samo da on nista nije kriv. Iako vec 12 godina iskljucivo on pregovara , dogovara, poptisuje, ne potpisuje…i uvek neko drugi mu je kriv: kfor, Kurti, opozicija, …nego, N1 treba da pocne da ga na svakoj konferenciji za novinare poziva da bude njihov gost u narednih mesec dana u bilo koje vreme i u bilo kom terminu (carte blanche). Sigurno je da nece doci, kukavica je to, ali ce ga bar malo spreciti da ide na “bratske” televizije, jer kako moze kod njih po hiljaditi put a na N1 nijednom. I podsecati ga svaki put da ima otvoren poziv, da nema cega da se plasi, dva sata brzo prodju, …i da im to bude jedino pitanje na KZN. Pa kad dodje – onda valjda mora da odgovori na pitanja, nema bezanja

  10. predsednice i ti si zatecen ovim slucajem jel neznas sta da kazes narodu znaci ovo je uradio neko drugi bez tvoga znanja

  11. Postavlja se pitanje odakle oružje. Pa i vrapci zanju da na kosovu nema kuće bez oružja, po bunkerima i ko zna sve gde. Sve je za prodaju što su pokazali sukobi nacionlih opredelenja u Jugoslaviji. Uniforme, od butika, buvljaka do ulice i krojača. Pa zar su ovo najbitnija pitanja i glavni problem.

  12. Питање је ко је ту нападач? По Уставу Србије, то су наоружана лица које плаћа окупаторска власт у Приштини. Држава Косово не постоји нити за УН нити за све земље ЕУ, нити за 3/4 човечанства. Дакле, Нагорно Карабах Балкана.

  13. Zar nikome ne pada na pamet da su tri srbina nakon ubistva policajca ubijena snajperom sa nekenudaljenosti. A zar taj jadni policajac, siptar, nije mogao biti zrtva Kurtijevog plana po scenariju engleske mafijaske obavestajne sluzbe. Zrtvujte jednog policajca i eto vam eskalacije i razliga da jurisate na srbe. Racak broj dva. Kurti ne preza ni od cega. Vreme ce pokazati da je ovo tacno. Kao i u vise navrata u ratu sa NATO banditima u zadnjem ratu.
    Boze, primi duše ubijenih u rajsko naselje. Oni su zrtve zlih ljudi. Amin.

  14. Napadaci i jesu bili iz Srbije,vecina je pobegla dok su uhapseni oni koji su ih stitili pucajuci na policiju Kosova.I eto 20 blindiranih dzipova bez registracije su potvrdjeni da su iz Srbije.Vucic poslao specijalce da nanapdnu policiju Kosova.Pa pobegli ko misevi i pored oruzja i zolja.E kukavci kukala vam majka,sto pobjegoste heroji za Srbiju

  15. Stidite se ubijen su cetiri coveka,da li se neko zapitao da li je Kurti spreman da zrtvuje jednog Albanca da bi mogao da osudi Beograd.

  16. Uniforme se mogu kupiti u svim prodavnicama vojne opreme,prodavnicama lovacke i ribolovacke opreme te preko interneta.Mislim da do ovog događaja nikako nije smelo doći.Ovo nam nikako ne ide u prilog.

  17. Jadni srpski narode šta te je snašlo.Politika ih „ubi“.Pustite ljude da mirno žive na svojim ognjištima.

  18. Samo moja pokojna baba ne zna da Srbija šalje oružje lokalnim Srbima na Kosovu kao “ humanitarnu pomoć „recept iz agresije na RH,već vidjeno.

  19. Onoliku količinu i vrstu oružja ne može niko da nabavi bez pomoći države i vijske. Sve drugo je laž.

  20. Za Vucica je karakteristicno da uvek optuzuje druge kad otkriju istinu koja mu ne odgovara.
    Svakim danom dokazuje ili da ne zna da radi ili da mu stvari izmicu van kontrole. A to se placa ljudskim zivotima.

  21. GDE JE NAS DRZAVNI VRH DA SE OGLASI SA CVRSTIM DOKAZIMA O NOVONASTALOM STANJU NA KOSOVU ZAR JE MOGUCE DA SE JOS CUTI O TOME

  22. Pitanje je bilo tendenciono, na Kosovu ima oruzja za dva rata, i kod Srba i Albanaca, a „uniforme“ mogu se nabaviti gde zelis.

  23. Sram da vas bude,zar bi Srbija, tako nešto uradila?Pa to nama ne ide u prilog, šta je vama.
    Kurti je u stanju da žrtvuje jednog policajca da bih osudio Srbiju .Vidi se da ste iz opozicije zato pljujete po Vučića, ja nisam politički opredeljena, samo sam realna.U vi da izjavite saučešće porodicama, vi ih maltene pljujete . Oni su heroji,zapamtite to.A vama ako se ne svidja Vučić, vi nemojte da ga gledate. Samo mi nije jasno dok ste bili na vlast, sta ste uradili sem što ste pokrali Srbiju i njen narod, i pozatvarali sve fabrike.
    A sada bi ponovo na vlasti ,da ponovo kadete.
    Eno vam Kurti pa idite kod njega.

  24. On odgovara na svako pitanje pa makar i nevaspitanih novinara koji dobacuju, vicu, ……strasno

  25. PREDSEDNICE SKLANJAJ OVE NEPISMENE OKO TEBE STO VODE VLADU POSTAVLJAJ AKADEMSKE GRADJANE SKOLOVANE LJUDE PROPADOSMO SA NJIMA

  26. Ne zna se ko je veći izdajnik Vučić, Informer i Pink ili N1, Nova S i Danas? Igrate za isti tim, direktno ili indirektno videćemo. Nema predaje Kosovo je Srbija

  27. To su se Albanci preobukli i ubili svog policajca, pa sad nabeđuju na pošteni Srpski narod.

  28. Ako Vučić ostane i dalje na vlast ne da ćemo ostati bez KiM već bez države Srbije jer je ušao u koaliciju sa zapadom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.