„Radoičićeva vila mora biti uništena, on je sinonim za zlo“

Ostavite komentar


  1. Ne samo da je vila nego je lik i (ne)delo Milana Radoičića zaista na Kosovu sinonim za zlodela, pljačku, pranje novca itd. Na šalost tako je i u Srbiji. Ali šta da se radi kada ga izvesni „Oskar“ -nama uglavnom poznato ko je Oskar, na štetu stanovnika Srbije itekako štiti!

  2. Кућа има власника, ко има право да је уништи. Где је шта планирано није на вама да судите г-дине.

  3. Radoičić na Dedinju gradi novu, veću i skuplju vilu u Užičkoj i to novcem koji dobija od mafijaške SNS vlasti a koju su opljačkali od vas i vaše dece. Tako da gledajte, pa glasajte opet….

  4. Naravno. Kamo lepe sreće da i u Srbiji ima ljudi koji bi to uradili…ali, izgleda da je i Kosovo postalo nedostižni pravni uzor za nas…

  5. Radoicic je mala beba u odnosu na razne haradinaje i tacije i ljimaje koji su postavili temelj za tu velikoalbansku kriminalnu tvorevinu na Kosovu – nju treba srusiti i ona je simbol zla.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 7

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.