Vilson: Put ka EU nije kroz rusko oružje

Ostavite komentar


  1. Pa dok god vi podrzavate politicare koji su stekli slavu devedesitih kao i kosmetske Albance od kojih su neki optuzeni za terorizam i vadjenje organa, Srbija ce se okretati igracima kao sto je Rusija.
    Nista ocekivano ukoliko se u obzir uzme vasa spoljasnja politika.
    Resite problem Kosmeta i prestanite da podrzavate ratne zlocince sa bilo koje strane, ukljucujuci i sadasnju vlast u Srbiji koja daje podrsku ljudima poput Seselja i sve ce se resiti.

    1. Чуј, „решите проблем Космета“?! Прво, нису они направили тај проблем, него Србија, још 1912-те, а затим је све радила да га не реши. Ови су га на концу решили како су најбоље умели…

      1. Kakve sve budalaštine neću ovde da pročitam.
        Milivoje, pročitaj izveštaj izaslanika EU Dika Martija.

      2. Tačno je, problem je nastao 1912 godine, ali stvaranjem Albanije, na insistiranje V. Britanije koja je na taj način želela da kontinentalnoj Evropi stalni i nerešivi stvori problem. Svojim oslobodilačkim ratovima u kojima su Turci definitivno proterani sa Balkana, Srbija nije kreirala „problem“ već se oslobodila petovekovnog ropstva oslobadjajući i druge slovenske narode. Medjutim, sasvim je razumljiva tuga, čemer i jad, jednog Miralema ili Mustafe. On to doživljava kao okupaciju Srbije, koja je, gle čuda, „okupirala“ svoje sopstvene teritorije.

  2. „On je ocenio da trenutne odluke mogu da štete samim ciljevima Srbije. „
    Jedini colj Vuciclenda je ostajanje ‘Voljenog’ na vlasti fo potpisivanja siptarske nezavisnosti, u cemu ga vi svesrdno i vrlo uspesno podrzavate.
    Sto se toce ‘ruskih tenkoma’, nista se ne brinite. Oni imaju specijalne motore koji umesto dizela koriste IPAP koji vam je Voljeni podpisao …

    1. Ne u Evropu se ide tako sto nas vi bombardujetei oduzmete 13 ppsto teritorije.Samo neko bez trunke mozga mogao bi da prihvati vasu logiku.

    2. Ma samo napred u napad. Ne brinite ništa rusi će da vas zaštite kad bude stani pani. Samo napred bez brige.
      🙂

      1. Nisi čuo onu staru srpsku:-Padali smo i napred i na leđa i na livadu i u Moravu i uvek ustajali,ali nikad nismo ostali na kolenima..,a ako ti nije jasna poenta-ne treba nas niko da zaštiti kad bude „stani pani“,već samo da se ne meša..,a oni koji su se slučajno rodili kao Srbi i posle prvog pada bi prodali dušu,oni imaju izbor-izdaja,bežanija ili pokrštavanje,šta im je srcu najmilije!

  3. a mozda Atlantski savez i sve ono sto ide uz njega NAMERNO podrzava ovo bezakonje u vezi sa Kosovom, Krajinom, Makedonijom, Bosnom…znajuci da onda Srbija mora da se okrene Rusiji? Malo su vece ighre u toku nego sto se govori! Da je Nato pomagao Srbe zadnjih 25 godina slika Balkana bi izgledala sasvim drugacije!

  4. Naprotiv, jeste i to isključivo. Posle više vekova mrcvarenja sa evropom i katastrofalnih posledica takvih saveza Srbiji sada samo preostaje da gleda sebe , a inkvizicione zapadne horde samo preko nišana! Kone se ne dopada može da bira inkvizicionu državicu u EU za iseljavanje. Srećno

  5. U čije ime dotični govori?. Britanija napušta EU i neće se pitati za proširivanje…. Ali je rekao istinu…. Dobijamo zastarelo naoružanje, koje ne može služiti nameni u sistemu savremene odbrane, osim za skupljanje dnevno-političkih poena… I objasniti ljudima da smo u programu ,,Partnerstvo za mir“, koje nosi i obaveze prema istom (između ostalog i Rusija mu je pristupila daleko pre nas)…Ovo je daleko od modernizacije, a u svrhu dnevne politike i dugoročno ćemo trpeti posledice ove neodgovorne politike…. Politika nije ljubav, srljanje i inaćenje, nego pribavljanje pozicije u kojoj dobijaš ispunjenje interesa od zančaja za državu i građane (naravno i lični)….. Naročito mali i siromašni, čiji je interes da se provuče izmedju nogu, da ga niko ne primeti, a ne da bude kamičak u cipeli koji ne prestaje da žulja….Neko te na kraju istrese i ostavi te u prašini…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.