Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Ostavite komentar


  1. Treba nam, kao prvo, poštena vlast ali i narod. A da onda jasno kažemo- prijatelji su nam oni koji poštuju naš teritorijalni suverenitet i celovitost RS. Kosmet nam je otet, nakon slobino- radikalske kriminalne vladavine.

  2. Sta ocekivati od ove kosovarske lobistikinje, i portparola poslusne i lazljive EU ( koja je garant formiranja ZSO od 2014 godine, a evo stigosmo u 2024). Treba prekinuti fake pregovore o članstvu i ovu šaradu sa Kosovom u Briselu. EU i ovako uvodi vize uviijene u oblandu ETIAS od 2025 i preko SSP… vise izvlaci para iz Srbije nego sto u istu ubaci . A od sankcija nema nista jer su nam vecina banaka, preduzeca sad u vlasništvu EU kompanija i pojedinaca.

  3. Pristina ,,drzava,, pa tek kad je Srbija,proglasi ,,drzavom,,
    Nije Srbija toliko mocna,ali ima pravo da se brani od ,,okupacije,,svoje teritorije.
    Sve to znaju i ,,kostolomci,,ali kad sa druge strane imaju nekog ko hoce da uzvrati.Sami se ,,zapitaju,,

  4. Ma možemo koliko hoćemo da budemo protiv Vođe i bande koju predvodi ali ovakve izjave ekipe iz EU su klasičan primer plaćenika. Pa ne zakopčavamo se mi na leđima pa ćeš da nam uz kruške koje mi prodaješ da mi uvališ i eksere koji mi ne trebaju. Samo nas prave još više da smo protiv EU. Dole se na Kosovu ljudi maltretiraju svakog dana i oni kao nagradu u SE. Ej, aj malo odj….

  5. “Srbija mora da shvati da Kosovo je nezavisna drzava“ Ništa se ne mora sem da se umre. Pitajte Jermene iz Nagorno Karabaha… ako je koji ostao.

  6. Крамон и Стано раде свој посао у вези отимачине КиМ и нема замерке, не занима их то што је укинут динар који је на истој територији створен пре осам векова, када нико није ни знао за Шиптаре или Албанце, месецима не може да се извозе роба и лекови на КиМ, до тога да Србе штите војници УН, неретко иза жичаних ограда, а онда брига за неке задржане „грађане“, иако је у целој ЕУ познато да су исти грађани шампиони у диловању дроге и организовању проституције, а органи Србије то не знају?

  7. Šta direktor kosovske policije ima da traži u Srbiji? I da li direktor srpske policije može tek tako da ode bilo gde na Kosovo?
    Da ne insistiramo da je Kosovo deo Srbije mogli bi lepo da rešimo problem, uvedemo vize građanima Kosova a kancelariju za izdavanje viza otvorimo u Mitrovici. Vrlo prosto, pa podneseš zahtev pa provera 6 meseci i onda odbijanje vize zbog veza sa terorističkom organizacijom OVK. Vrlo prosto i elegantno.

  8. Nije ni cudo da su veze izmedju Srba i Albanaca ovakve kakve su kada se njihovim „unapredjenjem“ bavi Seholi. Zanimljivo da Seholiju nije problem kada se na Kosovu hapse Srbi pod izgovorom „krsenja ustavnog poretka“, sto se vrse pretresi apoteka, zabrana dinara, prebijanja Srba od strane albanskih „specijalaca’… To sve valjda doprinosi „relaksaciji’. Sve dok je ovakvog licemerje i to ne samo od strane Seholija nego i od strane raznih viola i drugih zapadnih politicara nikakve stabilziacije i pomirenja nece biti i upravo su oni krivi za eskalaciju. Sto set ice poziva da Srbi „shvate“ kako je ta tvorevina na Kosovu „nezavisna“, smesno je to, neka Albanci shvate da nema nikakve nezavisne dzrave na Kosovu i da nikada nece uspeti da legalizuju otcepljenje i tu tvorevinu na Kosovu.

  9. A kada kosovska policija pretresa i hapsi Srbe nema da se oglase ove pametne glave.

  10. Ako pogledaš realno, nk albanci nikad nisu prihvatli državu Srbiju(a ni Srbiju u okviru Jugosavije), pa što bi bilo obrnuto?

  11. Stavio je Vučić omču oko vrata ovoj Državi i ovom narodu umesto da tu omču stavi sebi oko guše!

  12. Kako onda razapese Marka Djurica na Kosovu, jer se navodno nije prijavio da dolazi. I sta bi nikome nista. A nasa policija ocigledno nece vise imati prava nista da radi ni u svojoj zemlji.

  13. A, zašto mi ne uvedemo obavezu da svi albanci prilikom prelaska administrativne linije moraju da imaju odredjenu količinu dinara kod sebe?

  14. Sto se tice Viole fon Kramon i Nemaca… Jednom naci uvek naci! Koja je razlika izmedju sadasnje politike Nemacke na Balkanu i one hitlerovske i nacisticke? Nema je, isti lokalni sovinizmi koje podrzavaju, ista srbofobija u medijima i natupima nemackih politicara, isti dupli standardi, isto zmurenje na zlocine svojih lokalnih ljubimaca.

  15. samo uporedite narativ NGO s Kosova i NGO iz BG i sve ce vam o svemu biti jasno

  16. Čudno da se ovi klovnovi ne javljaju kad Kosovo svakodnevno, na pravdi Boga, hapsi Srbe.

  17. Čim ih takozvani prijatelji brane, nas napadaju ,radimo dobar posao, ima da ih zadržava i, proveravamo , …jbg svi oni imaju debeo dosije, nije im verovati…..

  18. Pa Ognjen i MUP Srbije tacno znaju,kako moze Von Kramon i Stano da znaju bolje nego MUP,autobusi tu se sami parkirali da odmaraju jedno dva ili tri sata ali vozaci autobusa su spavali i nisu mogli da se probude jedno 12 sati,srpska milicija bila humana i nije zelela da ih probudi,a politikolog Ognjen bio tu i sve pratio sa lica mesta.Zamenik direktora Policije Kosova Jankovic nije bio uhapsen nego on bese imao nekog poznatog tu u blizini pa odlucio da spava jedno dve noci tu jer se odavno nisu se videli da da se ispricaju.

  19. Prava je to cuda,kako mogao Oskar da uvede toliku informativnu mrak u celom Srbadiju,isto kao presednik u Severnoj Koreji,ni Milosevic tada nije uspeo bas toliko.

  20. Srbija nema direktora policije od decembra 2021, a M. Đurić je svojevremeno ušao na Kosovo i Metohiju preko ilegalnog prelaza.

  21. Kada se zaustavljaju autobusi sa srbima i hapse nevini srbi pod laznim optuzbama za nekakve zlocine onda je to Ok a kada Srbija stiti svoj narod od pravih terorista onda je to odmah povod za histericnu osudu?

  22. Eh moj Sremac…malo kasniš?
    Kosovo je završena prpiča ..po scenariju SAD uz izvršioca iz RSrbije..poslušnog „studenta Pravnog fakulteta „…kao palice u rukama dirigenta.
    No sada su važne konačne granice RSRBIJE..bez RSrpske ..naravno!

  23. Sremac, ovu vlast je birao narod, a ti ne možeš da kažeš da isti nije pošten i kakav god da je on je birao ovu vlast a Kosovo i I Metohiju smo mi odavno izgubili i to onda kada je dozvoljeno da Srbija ima 2 autonomne pokrajine sa izvršnom vlašću a još malo su žuti gađali na ti i svoj pečat.

  24. Dokle god je ovako stanje, naša vlast je na sigurnim nogama, a ako se uvedu i sankcije… eto miline ko u Severnoj Koreji.

  25. Takođe niko ne može da zabrani Srbima na Kosovu da se organizuju po uzoru na ETU i IRU…radi borbe za svoja prava ! Kad su mogli oni što ne bi mogli i mi.

  26. @ Sremac
    19. april 2024. u 07.29

    Svoj teritorijalni „integritet“ koji je Srbija svojevremeno dobila na tacni, u medjuvremenu ga je ista ta Srbija procerdala, propila i prokockala.
    Naravoucenije – Nije integritet bas za svakoga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.