Viola fon Kramon: Spremni smo da posredujemo između vlasti i opozicije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zašto bi se Viola fon Krađom mešala u unutrašnje stvari jedne suverene evropske države? Da li se neko mešao u francuskoj kada su bile borbe između policije i „žutih prsluka“?

  2. cccc, do sta smo se doveli, tretiraju nas kao pleme. Naravno da madam Viola gleda sebepromociju i nije potpuno svesna kakvu uvredu je „plasirala u javnost“

  3. NEMOJ SAMO TI GOSPODJO VIOLA DA NAM POSREDUJES, UVIDELI SMO SA ALBANCIMA TVOJE POSREDOVANJE. SEDI KUCI, HLADNO JE.

  4. Da li to Evropa sprema opet neku „Gonzalesovu komisiju“, kao davne 1996.godine ?
    Zar treba opet lex specijalis ?

  5. Ne možemo ni izbore da završimo kao ljudi, nego nam treba dadilja! Krađa na izborima je za zatvor!

  6. Hvala lepo Gospođo, biće dovoljno da prestanete da podržavate vlast u Srbiji. Onda će biti i pregovora sa opozicijom.

  7. sve vreme tolerišete urušavanje pravnog poretka srbije, hvališete zna se koga, i sad pametujete o posredovnju. licemeri

  8. Samo dalje od Stbije i ti i korumpirana EU. Vi ste jedno veliko zlo. Dokaz je Ukrajina koja je zbog vas postala ruševina.

  9. Ko vise pita Evropu?Bitno je da su Ameri zadovoljni jer ova prodana vlast treba da ispuni njihove zahteve u vezi Kosova.

  10. Neka hvala, ne treba nam bilo cije posredovanje. Ako posle 12 godina ovakve vlasti i nepocinstava ne mozemo da sklonivo ovaj rezim, onda i nismo za bolje. Ljudi iz RS nisu imali uticaj na osvajanje apsolutne vecine u parlamentu, a ako u Beogradu, gradu od 1.5m glasaca odlucuje 40k ljudi, i treba da nas jase koliko igde moze

  11. Ох, главни србомрзи у ЈевРопској лудари су спреми на посредовање. Хоће пре тога бити бомбардовање Београда или покољ ђака у Крагујевцу?

  12. Ko je ovde gori?
    1. Vučićeva vlast
    2. Evropska vlast
    3. Ruska vlast
    4. US vlast
    Tačan odgivor:
    Mrtva trka

  13. Izbor nisu posteni od vremena kako je ovaj nepomenik dosao na vlast,uvek se krduckalo ovo je,pljacka,ucena,podmicivanje,otimacina…

  14. @Jasminka Kulic Prvo ne vicite/velika slova/ drugo sedite vi kuci i pletite carape i goblene

  15. Znaci samo G-din. Bilcik je video samo male nepravilnosti a ostali clanovi mnogo toga nasta je i ukazivano pre izbora, tokom izbora i posle izbora, pa izvolite gospodo iz EU dajte i zakljucke mozda nam bude lakse na dusi. Zivlei

  16. Kakvo posredovanje zao ti ovih tvojih dto su izgubili bezi sto dalje iz srbije ti koje ti podrzavas nece srpski narod svati

  17. @Bane bolje da se dalje drze ovi sto su autobusima dosli da glasaju, jer nam ti nisu potrebni a takodje i ona pljuc Rusija

  18. Je sam li vam napisao da ce se ovak nasa kvazi elita iz kruga dvojke sprema da nam nemci i amerikanci posreduju. Znate li kada ce da dobijete izbore, nikada, Vucic ne vlada ovoliko dugo sto je mnogo sposoban, ngo sto ste vi nesposobni.

  19. Uhvaćeni lopovi u krađi sve televizije objavile osim RTS-a koji mi plaćamo. Sada će da nam posreduju naši kako to predesdnik stralno govori “ zapadni prijatelji“ a pa eto mu njegovih zapadnih prijaterlja.

  20. I EU I Amerika navijaju za Vučića. Srbija je postala kolonija za razne kapitalističke interese. Vučić će im dati sve što traže, rudnike, jeftinu radnu snagu, celu Srbiju, samo da ostane na vlasti. Tako se postaje kolonija.

  21. Госпођа нека гледа своја посла, немој да ми она одлучује о вољи грађана Србије.

  22. Opozicija je pukla i to je realnost,ne treba niko da posreduje,gradjani su odlucili koga zele na vlasti.Beograd nije cela Srbija.

  23. Kakvo posredovanje !?!? Dopustate da jedan diktator vlada u sred Evrope !!! Umesto da sve zaustavite i prekinete svaku saradnju sa srpskom hobotnicom, vi bi da posredujete !?!?
    Vi ga tu i drzite jer tako vam odgovara.

  24. Ako samo hemijsku izneses sa birackog mesta,sledi krivicna… Ovi iznosili kompletne spiskove na parkinzuma i uporedjivali ko je izasao i koga treba zivkati da izadje!!! Ali srbi su toliko prefigan,dvolican,proklet i alav narod da treba da nestanemo sa zemaljske kugle.

  25. Vlast nam ne odgovara rado bih je menjali !
    A Viola nam netreba ama baš nikad čak i na slici izgleda grozno!
    A vaše novine bolje da se uozbilje jer ste sve više u autu…

  26. Citas li ovo lopurdo koji si se sada ucutao i sakrio u Jajince okruzen hiljadom policajaca ?!

  27. Ili drugim recima spremimo smo da unesemo haos u vašoj zemlji in nametnemo šta mi hoćemo.

  28. Zašto bi ona posredovala? A ne znam i zbog čega. Koliko vidim nema nikakvih problema, osim ovih što su im uvek drugi krivi zbog nesposobnosti

  29. Ma ko je ta osoba i sta meni znaci: Poslanica evropskog parlamenta ? Pa zar nam i celoj Srbiji SUDE takve „licnosti“ ? Ovde pre svega NEMA POSREDOVANJA, nego utvrdjivanja casti i postenja iliti malverzacija na samim izborima. Tu se vidi koga Narod zeli za vodece. Ali kada su podmetacine, smicalaice i sama kradja u pitanju, u ustavu treba staviti: Ko to radi naravno dokazano, AUTOMATSKI je izgubio izbore na svim nivoima, pa cik sledece glasanje da bude neregularno, a ne neka Ursula da mi “ presudjuje“ !

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.