Viola fon Kramon sutra dolazi u Loznicu i Gornje Nedeljice

Ostavite komentar


  1. @Slučaj
    Uze mi reč iz usta, bojim se da će „podrška“ biti ista kao i za izborne uslove. Naši ljudi nikako da nauče da stranci sve što rade, rade u NJIHOVOM intersu i za sopstvenu agendu.

  2. Dzabe dizete frku, mestani su zemlju vec prodali Rio Tintu i to za debele pare i to je gotova stvar. A vas opozicione medije treba zatvoriti da ne obmanjujete narod, sto ste znali vi ste pokazali.

  3. Pa kad je Frau dolazila u oproštajnu posetu, mi mislili da će da pritegne nekoga. Kad ono, ona došla da lobira da rudu izvlače njeni.

  4. Posle montiranih izbora sledi montirani referendum ob Rio tintu a potom u Gornje nedeljice stizu privatne strane kompanije da rasteraju narod i zandarmerija da nas dokrajci.

  5. Ko može da vas istera iz vaših kuća?
    Samo fašisti su tako radili Jevrejima u Nemackoj,koja je bila i njihova država .

  6. Samo da vidite kako je strasno kuce porusene bez krovova kao za vreme bombardovanja.trazite slike da vam neko prosledi da vidite uzas a nekad su to bila velika domacinstva.

  7. Problem je sto su neki prodali „STRACARE“ dobili dobre pare.Pokupovali stanove i dobra auta,a sada ostali koji nece da prodaju u problemu su kako i gde ici.

  8. Viskozu je vetar nosio po nekoliko desetina kilometara osecalo su u vazduhu.ovi samo da otvore da krenu posle ih bas brigs bice procurelo ovde slucajno itd

  9. Ne moze niko da te istera iz kuce ali ce narod morati sam da napusti domacinstva kad pocne zagadjenje.Oni obecavaju sve samo da pocnu posle ce biti truj sta nas briga

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.