Više od 200 građana na skupu podrške Palestini u centru Beograda

Ostavite komentar


  1. Mada Izrael tvrdi da ratuje protiv Hezbolaha i Hamasa, najveca zrtva je civilno stanonistvo. Ubistvo brojnih novinara i stranih bolnicara, rusenje stambenih zgrada, bolnica i skola, kao i ukidanje hrane, vode, struje, gasa i goriva su dokaz da je glavni cilj vlade Netanjahua smanjenje broja stanovnika. Broj poginulih od bombardovanja se zna. A broj umrlih od rana i bolesti, od gladi i zime, da li ce se ikada znati ?

  2. Po Bibliji, na koju se pozivaju Jevreji, jasno stoji da je tzv. obećana zemlja već bila naseljena drugim narodima, to nije bio prazan prostor. Na svom četrdesetogodišnjem putu do obećane zemlje, Jevreji su istrebljivali narode na koje su nailazili, kao što su to uradili i sa narodima koji su naseljavali obećanu zemlju. Jevreji pre toga nikada nisu živeli na prostoru obećane zemlje.
    Država Izrael se i danas slično ponaša.

  3. Palestince ne voli ni jedan arapski narod i ima razlog za to i oni to dobro znaju. Kad su prodali Jerusalim Jevrejima za dobre pare nisu se bunili. Gaza je bio deo Egipta a ne vidim da se Egipat otima sad za tu teritoriju. Kad ih je Jordan primio odužili su se tako što su hteli da tamo naprave svoju državu i da ubiju Jordanskog kralja, onda su otišli u Kuvajt gde su stali na stranu Sadama i Iraka kad je Sadam napao Kuvajt , brane ih jedino Iran jer mu odgovara tako.

  4. Decenijama sisaju bivsu Jugoslaviju i sada Srbiju.
    Nego lepo,ruksak na ledja pa pravac Gaza,Liban,Sirija,Iran pa tamo vičite Slu Akbar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.