Više zapadnih političara pozvalo EU, SAD i Veliku Britaniju da se kritičnije odnose prema predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. Sto se nas tice izbori na Kosmetu nisu bili regularni i ne mogu se smatrati validnim posto Srbi koji zive tamo nisu glasali.

  2. Ne vidite, Vi gospodo, da je Vučić sve prihvatio! On se tim sitnim čarkama i retorikom samo dodvorava svojoj glasačkoj mašineriji, ma gde ona bila! Zato mu ovi koje pozivate neće ništa! Baš njih briga ko i kako ovde vlada.
    Kurti još samo da formira ZSO, pa će i njega da ostave da vlada!

  3. EU bi trebalo da prestane da daje pare vučiću da se igra države. Pa, nek traži od rusije, da vidimo, koliko će dati

  4. Sve je to za Vučića tačno, ali zar je Kosovo za „vladavinu prava i demokratiju“?! Pa, oni su sad instalirali policiju u srpske škole na severu Kosova i sve rade da rasele i ono malo Srba, ali su oni za „vladavinu prava i demokratiju“.

  5. Imaju pravo.

    To je pokazao i preCednikov suludi bojkot lokalnih izbora i stravično nasilje njegovih batinaša i bakljaša posle izbora. To nema veze sa odgovornom politikom i deo je radikalskog potpaljivanja (isto kao i ponen žrtvama „Oluje“ baš u Prijedoru…) koje izgleda da raste sa porastom unutrašnje političkog pritiska, tipično za šegrta, ministra za dezinformacije iz 1998, kao i za njegovog majstora Miloševića.
    Sem toga – na ruku mu ide Kurti, a on Kurtiju: besmislene igre sa vatrom dva potpuno infantilna lika. Od kojih je Kurti taj, koji je bar pametniji, vidi Vučićevu reakciju na predlog za ponavljanje lokalnih izbora na Severu.

  6. @ Ana, 07. avgusta 2023. u 08.40
    Sa jedne strane ga „oni drže“, „oni ga postavili“, itd. Sad je tim istim „trn u oku“, sad kreće pro-Vučić-kampanja da „zapad hoće da ga se otarasi“, itd.

    Besmisleno i jedno i drugo.

    On je problem za ovu zemlju. I nažalost ne samo on.

    Ko ne vidi koliko on i cela banda obmanjuju javnost i koliko doslovce lažu i licemerno podmeću, njemu pomoći nema.

  7. @ana
    I sta onda?Živim na Zapadu,i ovde ima srba koji nisu glasali na ovdašnjim izborima.Treba li mozda i ovde po tvom mišljenju da se izbori proglase neregularnim?Ja lično bi vam zabranio da glasate,sve dok se ne urazumite.To je najbolji lek za vašu „bolest“zvanu velikosrpstvo.

  8. Demokratska deklaracija nije obimna da pravosnažno nametne pitanje odvajanje Kosova od Srbije koje nisu demokratske zemlje.Kosovo ćemo.priznati,ali šta će biti sa Metohijom?

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.