Viši sud oborio listu „Kreni-Promeni“ na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Hajde Vuciceva zeleno leva i promenljiva opozicijom samo napred na glasanje i propast. Odustanite i svi zajedno u blokadu izbora.

  2. smejurija…ovaj nesposoban da sadtavi listu jer je smatrao da je par nedelja za kampanju dovoljno…Oskar celu drzavu izvrce ruglu i dokazuje da kod nas kad on to hoce moze sve pa i ono sto je protiv zakona…sprdnja i jad, mi smo oteta drzava pod kontrolom kriminalca a svi koju ucestvuju pod uslovima koji su gori ili makar nisu ni bolji, su njegovi pomagaci u otimanju

  3. Očekujemo ultimatum.Najverovatnije 2. juna idu na blokadu izbora.

  4. Interesantno. Da li je CRTA-a podnela još neku žalbu? Protiv neke od fantomskih lista sa lažnim potpisima. Na Vračaru je notarka napravila haos sa potpisima Savinoj listi. Kršeći Zakon potpise je ubacivala na druge liste, kao i overe. Nadajmo se onda da će Viši sud biti jednako revnosan. Ne samo po pitanju fantomskih lista već pre svega da će pokrenuti spor protiv notarke. Ima već građana koji mogu da potvrde kako su njihovi potpisi završili na listama za koje nisu potpisali ali nisu na onima za koje jesu.

  5. Dižu mu rejting. Sigurno će ga pustiti da učestvuje i dobije svojih 6%

  6. Srbiji su potrebni novi Kastro i Če Gevara da skinu sa vlasti kriminalce i izdajnike koji su prodali Srbiju, , ali nažalost ovo je gadan narod koji nema taskvih ljudina.

  7. Meseci pre izbora: ‘nepravilnost’. Dan posle izbora ‘bilo je nepravilnosti’. Necemo ici sa vama ispred rtsa i pinka!!! Bojkot aktivni!!!!!

  8. Tupanjac sama rec kaze je tupav a i nije lep. a sava je lep. to je to, prosta jednacina.

  9. Ће ги“ бијемо“ или ће ги“ тепамо“ , рече некад давно Пикси.

  10. Pa sve je jasno!
    Đilas je ponovo u igri sa pozicijom, Crta igra po njegovoj direktivi. Naravno, gde da izgubi Vračar kad je prethodno dogovorio bojkot sa Nepomenikom…

  11. Igra režima i njegovih saradnika. Pre dve nedelje spin kako je Biram borbu prekršio Zakon. Onda svi bojkotaši udariše po njima, horski. A Zakon nije povređen, takav je kakav je. E sada isto nameštaju Savi. Ceo Vračar je upoznat sa činjenicom da je jedino notarka prekršila Zakon, pa se potpisi i overe mnogih koji su Savi potpisali nađoše na listama za koje ni čuli nisu. Ali evo jednog „poštenog“ advokata iz CRTE. Slede njegov intervju, a onda šta kažu Đilas, Ponoš, Marinika, Borko, „analitičari,“, a na pinku Đuka, Krle,Jovana,..

  12. Potpise su im pokrali, jer su ispred Kreni-Promeni stajali ljudi u redovima, strpljivo čekajući da se potpisu. Znači i Viši sud je u sluzbi SNS-a
    NE STRAŠNOOOOOOO NEGO
    PRESTRAŠNOOOOOOO !!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.