Viši sud u Beogradu demantovao da je Srđanu Nogu određen pritvor

Ostavite komentar


  1. On nije poslanik, kao sto ni Brnabić nije predsednik vlade…
    Odrzani su izbori, stari saziv ne postoji. Da je poslanik ne bi mogli da mu odrede pritvor, zbog poslanickog imuniteta…

    1. Stari saziv postoji sve dok se ne konstituiše novi, čisto da znaš, da ne ispadaš baš toliko glup.

    2. Naravno da postoji, sve dok se ne raspusti. Zakonski rokovi još nisu istekli. Poslanički imunitet može i da se oduzme. Ako već niste sigurni, ne morate da pričate o nečemu što ne znate. Ne znam ni ja detalje, ne znam koja je procedura kada se skida poslanički imunitet, ali zato se i ne pravim pametan.

    1. Nekoristan i šta više, štetan lik za opoziciju a pravi za AV..
      Ponaša se ko da smo mi debili a on prosvetitelj.

  2. Sta to treba da znaci „jedna od medijski najprisutnijih licnosti“ ?! U kojim je to medijima bio prisutan najprisutniji Nogo ? Navedita dva. Najposle zbog cega je uhapsen i kakvo delo mu se pripisuje ? Nedostaju sustinske informacije

    1. Hvala Jovane, prija kad vidim da i drugi primećuju da nedostaju suštinske informacije. Niko nije hteo da izveštava dok je stajao sam sa nekolicinom pristalica,

  3. Cuj odredjen mu pritvor a odveden u palatu pravde. Kakav oksimoron. Ja mislim da je on ipak sam potrcao da zatrazi sigurnu kucu jer su ga mnogi provalili da radi za vlast i da je namestio Damnjana Knezevica. Uostalom videcemo kako ce da zavrsi ovo fol hapsenje.

    1. Zato je Damjan bio jedan od prvih koji su stajali ispred Palate pravde da mu pruže podršku i izgrlili su se kao braća kad su ga noćas pustili. Ti koji su ga „provalili“ da radi za vlast i ne zaslužuju drugačiju vlast.

  4. AV hapsi svog coveka u pokusaju da kriminalizuie sve gradjane koji se ne slazu sa njegovom strahovladom. Vec Lj. Smajlovic i Krlo govore da treba hapsiti opoziciju i studente.

  5. Sta se desilo sa tim desnicarima, ja sam uvek ranije sa njima izlazila na sve proteste , uvek su bili u pravu, ovoga puta nisu , kako se to desilo neko ih je navukao , ili debelo platio , kako i zasto , ovo nisu oni desnicari od nekada ,Dveri, Obraz, Levijatan,…….. . Ko je onaj sa pecaljkom, sve veme sam mislila da je stavio udicu moze nekome oko da iskopa koliko je zamahivao , ne ovo su neki drugi desnicari ili nesto znaju sto ostali svet ne zna .

  6. Znaci i Djuka bi mogao da mu se pridruzi. I eto ti veze izmedju Levijatana i SNS.

  7. Srđan Nogo je danima protestovao sam ispred Skupštine i nije bilo nikakvih incidenata. Incidenti su počeli onda kada su uhapsili patriote a pustili režimske navijače. Način na koji izveštavate u ovom trenutku, a niste izvestavali o protestima koji su danima trajali, kao da aludirate da možda Srđan lično ipak snosi neku odgovornost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.