Visković: Dačića u regionu i šire tretiraju sa podozrenjem

*Generalna ocena Dačićevog rada nije negativna, ocenjuje Ivo Visković za Danas * DJB: Stanje u Ministarstvu je alarmantno, a partijski kadrovi bez ikakvog iskustva nanose štetu * Đurišić: Dačićev izbor nikako ne pomaže podizanju ugleda zemlje
Kakav je interes Srbije da SPS uđe u Vladu, s obzirom na uticaj koji su ministri iz te stranke imali u proteklom periodu na donošenje odluka u Vladi

Ostavite komentar


  1. SPS od samog početka radi protiv interesa Srbije! Koliko su tajkuna dali? Koliko su novca izneli iz zemlje? koliko je para otišlo na njihove nesposobne kadrove, a da ne govorim o izgubljenim životima u bespotrebnim ratovima koje su izazivali kako bi ostali na vlasti.
    islim da u SPS ima mnogo kandidata kojima bi trebalo suditi za veleizdaju! Krajnje je vreme da ovaj narod "osvesti" šta mu se dešavalo 90-ih, ali i kasnije, kako bi bili u stanju da ubuduće prepoznamo ono što je "zlo" za zemlju.

  2. Zanimljivo je da isti oni koji su sada na vlasti a koji su rehabilitovali Drazu Mihajlovica, koji to isto planiraju i za Nedica, oni koji su poskidali imena narodnih heroja i oslobodilaca u II sv.ratu (dakle dotadasnjih obicnih ljudi iz naroda) sa ulica nasih gradova a postavili imena mitoloskih careva i kraljeva (dakle vlastodrzaca), imaju dvostruke standarde pa od istorije uzimaju samo ono sto im se dopada. Napr. Gavrilo Princip je borac za slobodu a ubica ambasadora iz komunistickih vremena je terorista. U cemu je razlika izmedju te dvojice? Sustinski, ideologije i motivi za pocinjena nedela su im bili isti – nasilni. A Dacic i SPS samo pokazuju da su jako daleko od Evrope i "najevropljanina", pa sada tek vidimo njihovo pravo lice, bas kao i kod njihovog vecinskog koalicionog partnera u vladi.

  3. Definitivno najsrecniji Srbin ovih dana je Dacic! Moljakanje, cviljenje, ulizavanje mu je uspelo-dalo je rezultata. Sad se spremite da slusate …:"SPS je vrlo znacajan factor za stabilnu vladu I stabilnu Srbiju"

  4. TREBA SE PRISETITI STARE NARODNE "KO GUBI TAJ IMA PRAVA DA SE LJUTI““““. KOMENTARI TZV. DIPLOMATA I PRAZNIH FRAZEOLOGA NE MOGU I NECE VRATITI DOSOVSKU IDEOLOGIJU POKLONJENJA STRANOM FAKTORU. SPS JE JEDAN OD CVRSTIH GARANTA TOME.

  5. A STA bi sa pljuvanjem od strane SNSa? I zasto smo uopste isli na izbore i nemamo vladu vec pet meseci, a sve ce biti isto? I da li ce iko imati hrabrosti da preispita sta je "tehnicka" vlada u to vreme sve mimo zakona uradila?

  6. U najboljem interesu države Srbije i njenih granica nije aktivno učešće u javnom i političkom životu ni Dačića, ni Vučića, ni Tadića, ni Jovanovića, ni Šešelja, ni Pajtića, ni …
    Zato lustracija nije primenjivana u Srbiji … do danas.

  7. Grešite g.Viskoviću.Dačićeve izjave i govori nisu ni njegovi ni VLADE,već isključivo premijera, koji diktira politiku i ideologiju,kako njemu lično odgovara,a nije ga briga za narod kako živi.Poslednje povećanje cena hrane,njega ne tangira i po tome se vidi njegova „briga“ za narod.On tera svoju politiku,gura pod tepih Ćuruviju,Pantića i Dadu,kao i Heliokopter i klečanje.To je obavijeno tajnom,kako kaže zaštitnik gradjana i g. Šabić,treba izmeniti zakon,pa onda proglašavati neke stvari državnom tajnom.Ovako se sve svodi na „službeno“,da bi se izbegao izraz „državna“.

  8. U banana drzavi neko sa jakim ruskim ledjima moze da radi sta hoce(koferce)da trabunja i/ili peva sta i koliko hoce.Lik van zakona,dobar svima koje ruska ruka miluje(Tadic,radikalni naprednjaci i ini)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.