Vjosa Osmani: Etničko čišćenje Albanaca u Preševskoj dolini administrativnim putem

Ostavite komentar


  1. E braco Srbi vazniji vam Vucic i opozicija od ovih siptara sto nam rade o glavi,nema komentara a verujem da necete ni ovaj objaviti,stice se utisak ko da vas arnauti placaju za ove njihove tekstove i propagandu.

  2. Najbolje da se presele svi albanci iz presevske doline koliko ih je oko 60 000 na sever Kosova i zavrsena prica.

  3. Pero kad su vam stavili u tanjir svetski olosi sve te Albanske zemlje niste se bunili. Sad kad morate da ih vratite nazad sve ukradeno kod pravih vlasnika sad vam smetaju. Sve do zadnjeg cm i to sa kamatom. Ono najgore jos vam nije stiglo ali brzo ce sigurno. Jama koju ste otvorili za druge je velika za sve vas koji podrzavate teroristicku vlade srbije !

  4. @Dardani niste se bunili kada je SFRJ i sve republike izdvajale za zaostalo i siromasno Kosovo.Sta ce te samo kada vam Amerikanac ode i pusti niz vodu a o jami to cemo jos videti.

  5. Vljosa umesto da se ponaša kao predstavnica albanskog naroda , ona samo peva pesmicu protiv Srbije čime podstiče Albance u Preševu i Bujanovcu na konflikte što će da joj se vrati kao bumerang, neće ni Nemci uspeti da je zaštite jer i njima će doći crni petak za sva zla koje su učinili Srbiji i Srpskom narodu u prvom i drugom svetskom ratu kao prilikom razbijanja Jugoslavije,kao i 1999 g tokom brutalne agresije na SR Jugoslaviju.

  6. Albanci kao narod je dobar ali njihovi politički predstavnici su od balkanskih ratova stalno u službi stranaca koji ne žele mir nego stalni konflikt na balkanskom poluostrvu kako bi oni ostvarili svoje interese.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.