Vlada Crne Gore bez Mandića i Kneževića: Kakve će to posledice imati na odnos sa Srbijom?

Ostavite komentar


  1. Tužno je da Vučić kvari planove i da diriguje Srbima u CG, mada u to ne verujem iako sam protivnik režima AV. Tolike decenije zajedničke borbe za slom kriminalne DPS i sad razdor. Ipak mi deluje da uticaj vrši neko drugi, neko ko želi razdor među Pravoslavcima. Svi smo gajili nadu da i vučić može pasti kao i milo, ali ovako će se milo vratiti, a vučića ni bager ne može pomeriti

  2. kao i u srpsku, s tim sto nas srpska bas kosta finansijski.
    dokle cemo se mesati u sve republike?
    KOLIKO RUSA ZIVI PO OKILNIM DRZAVAMA PA SE RUSIJA NE MESA U DRUGE DRZAVE, OSIM OVO SA UKR.

  3. Ovaj Pavićević- đe je. U srbiji ili CG? Čas je u parlamentu Srbije, a potom , po uputstvu, u CG. Htio bi da diktira politikz CG čiji je volan van nje.

  4. Ipak nekako imam utisak da bi mi trebali oko izbora u susednim drzavama da gledamo u svoje dvoriste pre svega i sa svim susedima kao i sa drugim zemljama nas interes. Ili mozda gresim sa svojim zastarelim razmisljanjem? Ziveli

  5. Bravo na izboru. Nema Vučićevih poltrona i ne treba da ih bude. Kamo sreće da se i u Srbiji tako nešto desi.

  6. Хвала Мандићу,Србима који живе у Црној Гори.Није лако бити Србин.

  7. Milo Đukanović je napravio najbolji politički potez što se otkačio Srbije.Spajić ako misli da se priključi EU treba da otkači srbofile Mandića i Kneževića koje Vučić direktno finansira.

  8. Sjajno . Sta ce vam ove marionete poznatog lutkara iz Beograda ? Zasluzili ste bolje uredjeno drustvo nego mi u Srbiji . Ovi vas vuku nadole i sto dalje od takvih . Zelim vam puno srece .

  9. Jasno je da Vučić upravlja dobrim delom tzv. prosrpskih partija u CG. Ako to neko pre nije shvatao, morao je da shvati nakon što je Mandić držao govor na Vučićevom kontramitingu – ne može očitije od toga. Zbog toga niko ko se smatra opozicijom Vučiću, a ko je normalan čovek i želi dobro svim građanima CG, a među njima i Srbima, prosto ne može podržavati takve stranke u CG.

  10. Kovacevic je intervjuisao cuvenog profesora etf-a predraga popovica..i po sopstvenom priznanju covjeku je izmijesao rakije kako bi ga doveo u stanje opijenosti..profesor je kasnije rekao da je kovacevic najgori covjek koga je upoznao..dovoljno

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.