Vlada je izabrana, čeka se ostavka predsednika: Hoće li Vučić ispuniti obećanje i otići sa čela naprednjaka?

Ostavite komentar


  1. Vucicem se ne treba zanimati. Njegove monodrame su se vise ofucale i postale dosadne.

  2. Haj’te molim Vas, pa to bi bilo nedolično i nedosledno, od predsednika. Zar posle toliko godina laganja, obmanjivanja … sada (u zrelom dobu) da počne da izgovara istinu i drži reč. Nedopustivo i nimalo naprdno.

  3. Koliko mene sluzi pamcenje,on je uvek bio od „reci“!Eto,ako uzmemo to kad je trebao da se kandiduje za predsednika,on je reporteru rekao kao zacudjujuce „ko,ja da se kandidujem za predsednika,to mi ne pada na pamet“i eto covek je odrzao rec.Ja sam mu uvek verovao,a najvise kad spava,ako vec ne prica u snu.

  4. Zna on šta je uradio Tomi Diplomi, i šta će njemu uraditi krdo koje je godinama maltretirao i zaser*vao.

  5. Predsednik Aleksandar Vucic je neko ko je na više načina dokazao da drži svoju reč, tako da smatram da će i ovo ispuniti samo u pravom trenutku.

  6. UKOLIKO IMA NAMERU NO VI IZBORI,NECE,U SLUCAJU DA IH NEBUDE NECE I YRECA SOLUCIJA ,OTPUTOVA CE NA GODISNJI ODMOR,

  7. Vućić je odradio šta je trebao.Zato je nagradjen i ide i to je budali jasno.
    Ulica ga naučiča kako se radi.I kako se bez iskustva u privredi drži predavanje o privredi.Sve je jasno.Kosovo će dato drugimm da reši,a on će biti pametan,da je osto na vlasti to ne bi dozvolio to ce biti priča.Šta je narod srpski mislio da će uništavanjem Obrenovića ,Karadojervići sve rešiti i kada i je došao Tito i to im nije valjalo.Više je Rusa poginulo za oslobadjanje Sofije,nego svih bugara za oslobadjanje cele Bugrske u dr sve ratu.
    To istoričari Srbije jos nisu naučili.
    Da ne govorimo o ostalim komšijskim zemljama i svim ratovima.
    Knjige su svima dostupne i samo ih treba,čitati i učiti.
    Što kažeJosip Visrajonović – Staljin UČITI I SAMO UČITI
    Srbija nema političara,sem Obrenovića,a njih nema.
    Miloš nije znao da čiata,niti piše,ali vodio Srbiju i tada je bila Srbja

  8. Miloš nepismen,stvorio sve Prvo u Srbiji kao u Evropi.I vodio Spoljnu i unutrašnju politiku Srbije i bio vodeći i Sultana i Paše preko vode prevodio.Nema Srbija Obrenoviće ,sve su ih pobili Karadjordjevići.a Tito im dao što im niko nije dao i to su prokockali.Imali ljude i sve ih pobili.I sada drže predavanje o razvoju privrede i naroda na bazi pljačke rodjenog naroda.Jedan nepismen čovek znao da vodi Srbijju u oslobodjenje i da razlikuje Istok od Zapada i da vodi politiki na ponos Sveta.Srbi su ih sve pobili-

  9. Molice ga da ne ide.
    A ON nece moci da ih odbije.
    Ah, kakva ljubav!

  10. Srbija koju vodi Aleksandar Vučić ne zna za neuspeh i što duže ostane na poziciji, to je bolje za nas!

  11. Dajte odobriti legalizaciju nelegalnih objekata nema struju i vodu placam porez gubite dosta para za legalizacije plaćanje priključka struje vucicu pusti molim te legalizaciju

  12. Nakon onog „Neću se kandidovati…“ i celog niza sličnih „zaklinjanja“, ko mu još veruje…?!

  13. Zaduzili drzavu i sad bez… E pa nece da moze tako, sto bi reko Sojic. Prvo vrati dugove pa se povuci. Sve glavesine u zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.