Vlada kontinuiteta u senci Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Mi nemamo vladu, mi imamo neposredno vlast jednog čoveka – Oskara. Ostalo je samo da „ukloni posrednik izmedju sebe i naroda“ odnosno to da ozvaniči i to je to.

  2. Vlada Vučevića nastavlja posao Vučić. Kontinuitet je ono što je falilo svim vlastima u Srbiji u poslednjih trideset godina.

  3. Predsednik Srbije je apsolutno „izasao“ iz ustavnih ovlascenja. Mislim da slican apsolutizam ne postoi nigde u Evropi,pa je zato nase poredjenje najidealnije sa africkim drzavama,i to ne svim. Svi ostali (predsednik vlade i vlada,predsednik skupstine,i ostali funkcioneri koi su deo vlasti) obicni su statisti na politickoj pozornici Srbije,i ne pitaju se ama bas nista. A gradjanji,gradjani se prave da spavaju,pa jednom neko rece da onaj ko se pravi da spava nikada i ne moze biti probudjen.
    Dali ce Srbiji svanuti stvarno neznam,a dali ce gradjanima svanuti to sasvim sigurno znam i odgovor je NE.

  4. ovo je vlada blefera i diletanata.moja pok.baba sastavila bi bolju i strucniju vladu.kakva je razlika izmedu grcica i gospode nero?bas nikakakva.i jedno i drugo pojma nemaju o energetici.do kada cemo da placamo stetu koju nam pravi av losim kadrovanjem?za 12 god.vlasti samo je sasa radulovic bio strucan i dostojan ministar.ostali su svi furda,pa se dive vucicu sto je od nk radnika napravio ministre.on je najveci neznalica medu neznalicama,zato mu se dive neznalice ,a kad im napuni dzepove,e tad mora da hvale i slusaju oskara,koji ne voli ni srbe ni srbiju.a sto bi je voleo kad ovde nema poreklo,a ima rezernu domovinu..ni av,ni skups -tinu,ni vladu nije izabrao narod,vec domace i strane sluzbe uz podrsku medija, sudstva i tuzilastva.posle 2000 svi izbori su pokradeni. lopovi vladaju srbijom,na svim nivoima.zato nam je ovako.u svetu se zna, kako se postupa sa lopovima.problem je sto je kod lopova dugacko oruzje,i sto su dobili policijske cinove.

  5. Novina DANAS…je list za ponos gradjana Srbije. !
    No.koliko je korisna..čak
    uvek i alarmantna informacija o državi…Srbiji!
    .Mislim ..čak ,dosta često
    da novina Danas prlja strane svoje redakcije…nezasluženim licima.
    Znam da istinita informacija ima „visoku“ cenu!!! na obe strane!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.