Vlada Kosova dostavila ambasadama Kvinte nacrt sporazuma sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Ne postoji politički faktor u Srbiji koji bi priznao nezavisno Kosovo. Sem ako Vučić nije tajno priznao, odnosno potpisao da je Kosovo nezavisno. (Čeda Jovanović tj .LDP nisu nikakav faktor). Prema tome ostaje zamrznut sukob. Svi EU mogu sao da sanjaju „fatamorgana“. Osim što EU ima unutrašnje probleme i dogovor nikad neće biti postignut između Beograda i Prištine, korupcija, kriminal, pravna država, ekologija i nizak standard ostaju svima najveći neprijatelj.

  2. I opet isto. Mi u defanzivi kukumavčimo, a oni u ofanzivi rade.
    Albanci šalju svetu sliku makar privida demokratije. Uključuju parlament, daju predloge… Mi samo kukamo zbog taksi na IZVOZ u „NAŠU JUŽNU POKRAJINU“. Koja to država u svetu izvozi sama sebi?

  3. Nije valjda da će haradinaj održati lekciju iz političkog, vučić i dačić. Naopako…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.