Vlada Kosova: Ništa od ukidanja taksi, to je naše pravo

Ostavite komentar


  1. Sve bi bilo jednostavnije i bolje, ne kada bi se Albanci preobratili u civilizovan narod već, kada bi jedan deo Srba znao i bio svestan o kakvoj se divljini radi?! Ljudi moji, a ovo je 21 Vek?!

    1. Ej ti zorane zivite jos u 19 veku civilizovani narod vise od vas kreteni serbi mi smo cilivizovani nsrod sta vi mislite koju propagandu radite protiv R Kosova takse su nista sta vi trazite glupi nsrod

      1. Redovno odlazim na KosMet (skraćeno Kosovo i Metohija) i ako ti onaj protektorat nazivaš civilizacijom onda me je strah da pomislim odakle si ili jednostavno lažeš. Mi jesmo postali gadan narod ali sami po sebe, drugi narodi su uvek uživali i još uvek uživaju na račun Srbije i njene glupe navike da stranca pregoste dok neki Srbin umire od bede.

        1. Sve to zavisi gde to Vi redovno idete na Kosovo? Ako idete u severni deo onda ste potpuno u pravu i to zahvaljujuci Srbiji…

        2. Mislim da ste rekli sve. Mogu da umru hiljade Srba, nikoga to u Srbiji neće pohgoditi kao, recimo, smrt braće Bitići. Da smo umali da čuvamo sebe, da smo naricali nad sopstvenim žrtvama a ne nad tudjim, da smo imali iamlo nacionalne svesti, bili bismo Švajcarska u ovom delu Balkana. Umesto toga, mi smo pravili braću od razbraće, tražili prijatelje i krvnim neprijateljima i, umesto svoje države podizali tudje.

      2. Možda mi živimo u 19 Veku ali, shodno vašem čoporativnom mentalitetu i zverstvima koja ste počinili, posebno protiv Srba i posebno u poslednjih stotinak godina, vi arnauti ste još u Prvom stadijumu varvarstva.Vi živite u nekom svom autističnoim svetu, koji je van svakog vremena i van svakog ljudskog ponašanja.

        1. Zorane Kneževiću,
          Od pripajanja Srbiji 1912 Albanci na Kosovu, iako većinsko stanovništvo, su bili tretirani kao sluge. To zna svako ko ke proučavao istoriju Kosova. Kad bi Kosovo ostalo u Srbiji, to bi značilo 1,5 milion disciplinovanih birača, i vrlo verovatno vodeća stranka i predsednik ili premijer Srbije Albanac.
          Da li ste spremni na to Kneževiću?

          1. Srbija nije PRIPOJILA 1912 godine Kosovo i Metohiju već je te svete srpske teritorije, posle 500 godina, ponovo vratila pod svoj suverenitet. Posle proterivanja Turaka sa Balkana. Arnauti nisu tretirani kao sluge već kao krvni, vekovni i najsuroviji srpski neprijatelji, što su i bili. Čitajte malo literaturu i zapise koji se nisu mogli čitati za vreme komunista. I Turci, koji su ostali u Srbiji, imali su isti tretman. Šta ste očekivali, da im Srbi, posle petstogodišnjeg ropstva uvedu samoupravljanje? Medjutim, mene mnogo više zanima šta Vi, ustvari, hoćete da kažete? Da smo vršili opresiju albanske populacije ili, da se Vi bojite njihove supremacije odnosno, strahujete od mogućnosti da Vam, sutradan, predsednik ili premijer, ili jedan i drugi, budu Albanci?! Malo ste nedorečeni i konfuzni što je karakteristika svih onih koji bi nešto hteli, a ne znaju šta je to nešto?!

        2. @Kakav je mentalitet iskazala srpsko-crnogorska vojska prema Albancima,civilima, za vreme Balkanskih ratova 1912-1913.god.?I to je bilo“ljudsko ponašanje“,a o tome može da vam posvedoči Dimitrije Tucović,Kosta Novaković, Leo Frojndlih i mnogobrojni svetski prisutni svedoci!U kojem ste stadijumu varvarstva VI!? To u srpskim školama ne učite?

          1. @Carnegie Endowment for International Peace

            Koji si ti stepen glupavosti i tupavosti kada ovaj „komentar“ sa Tucevicem i „srpsko-crnogorskom vojskom“ i ostalo bla, bla, bla, ponavljas 50-ti put. Probaj da se napregnes ako si u stanju pa smisli neku novi agit-prop linijicu, nadji jos nesto iz albanske narcisoidno-nacoske „istorije“, nije valjda da ti (vam) je ovo maksimum?

          2. @Carnegie Endowment for International Peace

            Objasni ti kako i sta, ipak si se ti skolovao u albanskim skolama ili na nvo kursu, vidi se da si svo „znanje“ ovog sveta pokupio. Nego, sto se ne pozivas i na izvestaje CNN-a o „100.000 ubijenih Albanaca“ ili na izvestaj Vilijema Vokera, CIA specijalca iz Racka?

          3. Koliko vi arnauti cenite Dimitrija Tucovića, prosto nije za verovati?! Shodno tolikoj ljubavi trebali ste da mu podignete spomenik u Prištini, umesto onoj nakazi Klintonu?! Inače, da budemo pošteni i iskreni, trenutno, na celom svetu, ne postoje veći varvari, nema većih divljaka i terorista od albanske populacije na Kosovu i Metohiji. Vreme za sve narode i države se meri i odredjuje unapred, jedino se Albanci polako kreću unazad, ka rodovskoj zajednici. Tamo pripadnik tudjeg „plemena“ mora biti ubijen i „pojeden“ ili, kao najblaža mera, proteran sa teritorije koju su, poput onih najodvratnijih predatora iz savana Afrike, osvojili.

  2. Takse su samo sredstvo vlasti za zamajavanje naivnog stada.Ako su takse takozvane drzave od milion stanovnika bacile na kolena Srbiju onda se pitam odakle moralno pravo vlasti da tu vlast zadrzi.

    1. Opet vi polazite od „repa“. Vama je ssda bitnije da li ova vlada ima prava da opstaje od ociglednog i divljackog krsenja CEFTA sporazuma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.