Vlada Kosova: Premijer i predsednica EBRD potpisali memorandum vredan 400 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Predsednica EBRD je izjavila da ta institucija namerava da podrži potrebe Kosova u oba sektora, „javnom i privatnom“, i to, kako je dodala, „na svakom koraku“.

    „Imamo ambiciozne ciljeve u mnogim oblastima koji se mogu ostvariti kroz snažno i uspešno partnerstvo sa vladom…sporazum naglašava našu nameru da postignemo ključne strateške ciljeve na Kosovu“, kazala je ona.

    Ako ovo nije krsenje Rezolucije 1244 ja onda neznam sta je !
    Bar ja licno „tumaceci tu Rezoluciju“ nigde nisam uspeo da pronadjem da je Rezolucijom 1244 predvidjeno da Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) daje ovolike milione i da podrži potrebe Kosova u oba sektora, „javnom i privatnom“, i to, kako je predsednivca dodala,
    „na svakom koraku“ i to u EVRIMA !

  2. Nema illegalnog kosovo nikakvih prava za nista niti sta uz EBRD nije nikakva drzava niti se sta uvazava u tudjoj zemlji niti se sta prizna niti sta imaju prava za nista u tudjoj zemlji gde to ima !!!

  3. Zeli silom sam sebi dati za prava sto nemaju nikakvog i za nista u tudjoj zemlji gde to ima da se radi u tudjim zemljama nemaju nikakvog prava za nista svega je illegalno i zla u svemu to je zlocin sto se nemoze i nikada se nece dozvoliti nemaju nikakvog prava za nista svega je illegalno u svemu srbija se pita u svojoj je zemlji to je njeno pravo i jeste njena zemlja kosovo jeste srbija !!!

  4. Temelji svakog društva su obrazovane.standard prosvetnih radnika je ispod svskog nivoa. Sve više obrazovanih ljudi napusta prosvetu jer u prosveti nema napretka. Jedan kurir sa stažom ima istu platu kao jedan nastavnik početnik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.