Vlada Kosova saopštila o čemu su razgovarali Aljbin Kurti i Čedomir Jovanović

Ostavite komentar


  1. Bravo izdajnicka ulizice! Zauzeo si mesto iza ostalih otpadnika srpskog naroda i uskoro ćete dobiti nagradu.

  2. ..sramota Ici neprijatelju srpskog naroda..izbori su nemilosrdni jer narod sve kaznjava

  3. A o čemu bi mogli da pričaju. Neformalne konstatacije, bez ikakvog konkretnog pomaka u rešavanju krize na Kosovu. Kurti u Jovanoviću vidi saveznika koji će priznati nezavisnost Kosova, a Jovanović glumi pomiritelja, da bi prigrabio koji glas više i to ne od SNS-a već od drugih opozicionih partija.

  4. Znaci moze se razgovarati ljudski bez ikakvih mediatora jel? I da nema pogleda kao da je kraj sveta, ono iz visine bez ikakvog postovanja

    Bravo Cedo

  5. U kom svojstvu i zašto bi „to“ bilo „vest“ ???? A o prikupljenim potpisima za „izbore“,da ne pitam ???!

  6. zašto ova vest? Koga to interesuje? Gospodin Jonavović nema ni 0,00001 % podrške u Srbiji …koga od da predstavlja, osim sebe samog?

  7. @Milanista

    Imao je i Slobodan Milosevic svoje „postene Albance“ sa kojima je „ljudski“ mogao da prica i dogovara, vodio ih je i u Rambuje, samo nesto ti i takvi Albanci nisu nesto bili popularni medju vama na Kosovu, tako da…

  8. Gradjanin Jovanovic je u uverenju da je jos neki politicki faktor.
    Ako bi se iskreno okrenuo svojoj politickoj proslosti ,setio bi se svojih neuspeha u ulogama „pregovaraca“: Milosevic ( lazno prikazan kao uspeh-posledice govore o tome), Slobodan Orlic ( Jovanovic pregovarao- DOS se raspao), Dusan Spasojevic ( Jovanovic ga izveo iz CZ-a, JSO u Kuli ( pregovarao-Premijer ubijen).
    Srecom da je na Kosovu I Metohiji bio kao tourista( medijski interesantan neopravdano).

  9. Koliko mogu da zakljucim iz vasih komentara,onda pa i nema normalnih ljudi kojima je stalo do mira.Po mome,neka dodje i crni djavo u uradi nesto pametno,tako da se vise ne desavaju teroristicki napadi bilo sa cije strane ili bilo gde.Kakvo resenje imate vi?Da se utrkujete i opanjkujete druge koji barem nesto pokusavaju,pa su time i pametniji od vas koji ga vredjate i glupirate se.A po njegovom gestu mozete i da shvatite koliko je „opasno“Kosovo.Bravo Cedo,ima i onih koji te podrzavaju i cene tvoj postupak.

  10. Pazite, na tzv Kosovo nije pripusten gotovo ni jedan zvanicnik srpske Vlade niti funkcioner. Ali je dozvoljen ulaz Jovanovic Sedomiru koji ne predstavlja nista niti ikoga u srpskoj politici i imao sastanak sa Kurtijem. Ako je to normalno, onda neko ovde evidentno nije.

  11. Vidim da se javljaju vuckove ulizice,koji se prodaju za jedan sendvic,a drugi su im postali opsesija,pa da nesto kazu „patriotski“.Vi koji pisete ovakve gluposti ste obicne siluete jednog coveka kao sto je Cedomir Jovanovic.Pokazao je ponovo da Kosovo nije ono sto vi propagirate koji mozda niste nikada ni bili tamo.Covek je otisao,nesto je pokusao da uradi za dobro svih,koliko je uspeo videcemo.U svakom slucaju daleko vise od vas,vuckovih ulizica.Ja podrzavam ne samo Cedomira,nego bilo koga ko moze da doprinese stabilnost dvaju naroda,pa valjda ne mislite vi suprotno?Bravo Cedo,i puna podrska tvojoj ideji.

  12. Smesno, jos jedan sns spin da bi ovaj glupi narod imao cime da se zanima, a doticni gospodin pogubljen u raskoraku izmedju zelje za ekstravagantnim nacinom zivota i stvarnih mogucnosti kada je smanjen dotok od sponzora i raznih mahinacija(da ima pravne drzave debelo bi robijao kao i mnogi) pristaje na sve pa i to da bude i potrcko sefu zarad mrvica koje su preostale sa vladarevog stola

  13. Imao bi odlazak C. Jovanovica na Kosova neku tezinu i smisao da se tamo sastao sa nekim albanskim opozicionim politicarem koji je odbacio etnocentricnu, velikoalbansku politiku i takav odnos prema Kosovu i Srbima. Medjutim C. Jovanovic se na Kosovu sastao sa Aljbinom Kurtijem, velikoalbanskim populistom koji je po mentalnom sklopu najslicniji Vojislavu Seselju. Sa takvim ce se praviti nekakav mir na Balkanu? Uglavnom, jeftina pozorisna predstava i odradjivanje zadatka po naredbi i ideji gazdi. Istih onih koji su prosli put imali „genijalnu“ ideju da na izbore, u koaliciji, izadju C. Jovanovic i V. Draskovic – zna se kako je to proslo.

  14. Lepo vam kaze „Čedomir Jovanović – Mora drugačije“ da bi svima bilo bolje a ne samo „onima koji Kosovo koriste za kriminal i pranje novca“ !

  15. Чеда као и увек ради по инструкцијама. Овог пута налогодавци су Кристофер Хил и Александар Вучић.

  16. @Bucko „Razmišljam“

    U pravu si, puno kriminala i pranja novca generisu Albanci na Kosovu…

  17. @penzioner
    Taman krenuh da pisem komentar i naidjoh na vaš. Svaka vam čast. Delim vaše mišljenje.

  18. Jos jedna POLITICKA lakrdija Srbije ! Cedomir Jovanovic = Aleksandar Vucic, Ana Brnabic, Milos Vucevic, Vladimir Orlic i sam Petkovic ! Ako je Cedomir Jovanovic, casnim i ljudskim u ime Drzave Srbije, nastupio sa Kurtijem, a u ime resenja Srpsko-Kosovskog problema, SVAKA mu CAST. Ovih pet imena ispred, ma da se nebave politikom uopste, jer njihova osnovna rec je LAZ, kao i onoga (da ga i ne imenujem) koji bi kao vodio Srbiju u „procvat“ a nema ni stotinjak clanova (SRS) iza sebe i njegova je LLAAZZ nezamenjliva rec… Cedo, pozovi ovu petorku na „raport“ i daj im otkaz !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.