Vlada Kosova smenila zamenicu ministra pravde, članicu Srpske liste, zbog objave o NATO agresiji

Ostavite komentar


  1. ovaj Haradinaj ko pravi serif..video od amera ..EeJ ..KAKVE evroatlantske vrednosti ako bombardujes civile po beogradu a rat se vodi na kosovu..ali eto dao ti narod zaludjeni vlast pa ga gadjas po usima..vidimo se na nekom sudu ali sigurno..mozdqa ti sudi bas ta sto je smenis..al moze ti se nacionalisticki vodjo..proci ce i tvoje i NJegovo tj nase..opametit ce se ovaj narod makar ga opamecivaqli kinezi i Rusi ..i tvoj i moj narod ce doci do sebe..mislim da ce postavit tebi sponenki i jos kojejakvim sa natpisom-IZ ZLA POTEKAO U ZLU ZAVRSIO–

    1. AKO SE RAT VODIO NA KOSOVU STA SU TRAZILI LESOVI ALBANSKI CIVILA NA MASOVNIM GROBNICAMA BATANJICI , RUDNICI , HLADNJACIMA …ITD , I NIJE SMENJENA SAMO STO JE PISALA O NATO BOMBARDOVANJE NEGO CAK JE OTISAO I DALJE „ALBANSKI TERORISTA“ STA BI RADILI VI DA BI NEKI MINISTAR LAJIC (ne bre on je veci serbin od sam serba) ZUKORLIC ILI NEKI ALBANSLI MINISTAR U VASEM VLADU NAPRIMER REKAO PROTIV SERPSKOG GENOCIDA

      1. A STA SU RADILI KIDNAPOVANI SRBI U LOGORIMA PO ALBANIJI? GDE SU NJIHOVI LESEVI ZAKOPANI? KOME STE PRODALI NJIHOVE ORGANE? VI ALBANCI DECENIJAMA KUKAKTE i TO VAM JE IZGOVOR A POBUNU STO NISTE MOGLI DA GOVORITE ONO STO MISLITE; A SADA SMENJUJETE NEKOGA ZATO STO NE MISLI KAO VI? NA TOM KOSOVU ZIVE I SRBI, KOJI PLACAJU POREZ I KOJE HARACITE, NIJE DA JE SVE VASE NA TOM KOSOVU. UOSTALOM, OVO STO RADITE SE ZOVE FASIZAM. I JOS NESTO, ODBORNICI; GRADONACELNICI; PREDSWDNICI OPSTINA NA JUGU SRBIJE, U TZV. PRESEVSKOJ DOLINI, OTVORENO GOVORE PROTIV SRBIJE; LUPETAJU O PRIPAJANJU „SEVERNOG KOSOVA“; SLAVE „OSLOBADJANJE KOSOVA“ I NIKO IH DO SADA NIJE SMENIO. ALI MOZDA BI TREBALO.

        1. A sta su radili Ameri Indijancima? Bre covjece, sto mijenjas temu. kad se govori o zlocinima Srba, te paravojne formacije te nepoznate osobe kao da svi oni nisu Srbi koji su napravili zlocine. Bombardovanje je bilo zbog vashih zlocina a ne tudjih. Nazalost poginuli su mnogi, ali odgovor trazite kod sebe a ne drugih. Josh ste prosli jeftino jer da niste potpisali kapitulaciju u Kumanovu bila bi invazija. Nesto ste kratke pameti.

    2. ej a kakve namre da vi dolazite da ubijete neduznih Albanaca dagi gonite ubijete gorite i zive ljude silovati godinama maltretiranja u genocidalni apartheid sta mislite vi da vama daju ordene za takve ponasanje oni nesu gadjali trebali bombe u BG a ne u Kosovo oni bombardovali nas vi ot zemlju oni ot neba ali na kraju zivimo slobodno od koljace koji smogi motkovali davno 99

      1. @mamerr n,goj
        Suplja ti ta prica, sada je 2019. godina, vreme kada ste mogli da izigravate nevinu zrtvu je davno proslo…A Ke se vratiti zakonitim i pravim vlasnicima. kad-tad.osovo c

        1. A ko su te zakonite vlasti, koji ce doci druskane! Nema vise te price da Kosovo bude kolonija Srbije.! To je prica za malu decu. Okrenite se svojoj drzavi, ostavite na miru drzavu Kosovo sa svojom patoloskom mrznjom!

        2. NE TREBA MNOGO SAMO DA GUGLAS NA NETU RAT NA KOSOVU ILI NA YOU TUBE SVE SE VIDI E TO JE VAS NAJVECI NEPRIJATEL PRAVDA , NISU VISE ONIH VREMENA KADA NISU MOGLI LUDI DASE INFORMISU SAD SVE SE VIDI KO STA JE RADIO I STA RADI .

        3. da ja tebi objasnim nesto vi u istoriji nikada neste pravili cist rat viste u svim ratovima izgubili vasi ratovi su bili oklopnim vozilama avijonima protiv golorukih narodima SFRJ vama u genu i krvi je da pljackate silujete terorisete genocidirati spaliti nositi leseve vadivsi organe i na kraju plasirati lazove ko daje neko to vama pravio vas bog kaznio zato ste izgubili svaku bitku nazivate heroje oni kojisu pravili teror i genocid!

  2. albanska tvorevina na Kosovu je sramota za sve koji su ucestvovali u njenom stavranju i koji je podrzavaju kaže:

    Kakav fasizam, cim ne mislis kao albanski sovinisti, odmah te smenjuju i uklanjaju. Sta kazu ovi drugosrbijanski nvo talibani kojima je sreca u priznaju te i takve tvorevine, da li se slazu sa tim da se neko ovako smenjuje i da li se onda slazu da oni koji rade u drzavnim sluzbama Srbije ili su na budzetu Srbije i koji ne misle kao vecina u Srbiji budu isto ovako smenjeni?

    1. Tako je.
      Čim na Kosovu počneš da misliš i govoriš kao srpski šovinista, odmah te uklanjaju sa funkcije.
      Čak ti i platu i službeno vozilo i vozača oduzmu.
      Čist bezobrazluk!

      1. Ali zato, ako ne mogu da ti sude za dokazane ratne zlocine jer si uspeo da poubijas svedoke, … onda postajes premijer i predsednik Ahtisaristana?!
        Sa sluzbenim vozilima.

        1. Tako je.
          Nego podseti me, molim te, beše li Brus Vilis ili Stalone u glavnoj ulozi u tom trileru?
          Joj šege (što bi rekli republikosrpskanci) čovek iz istog pištolja pucao 14 minuta bez prekida i menjanja šaržera.

    2. Koji srpski ministar ili njegov zamenik je kritikovao ili najgrublje kvalifikovao „firmu“ za koju radi,ili,ne daj Bože,prvorođenog Aleka? Mislite da takav ne bi prošao-la isto kao ova Mikić?!

  3. Srbi narod nikad se neče promeniti napadali Sloveniju,Hrvatske, Bosnu, Kosovu ubijali masakrirali,ukrali,genocid u Bosnu I Kosovu i na kraju oni su žrtva.Ni jednoj zemlji nisu se izvinili ako imaju mogučnost opet bi napali.Ali ne smeju više sad če oni ratovati muđusobno greh i zlo kad tad če se vratiti ko bumerang

    1. @Zeqir, Bajrami i kako se sve ne potpisujes
      Samo ako ste vi Albanci u medjuvremenu sadili cvece i recitovali poeziju. Vreme vam je da malo usavremenite repertoar, predugo pustate istu plocu, izlizala se.

  4. Baš me zanima šta ta Vesna Mikić misli o dgađajima u Srebrenici,da li je tamo bio genocid ili nešto drugo? A i događaji u SRJ i na Kosovu imaju svoju predistoriju,ništa se ne događa bez razloga.Pitanje je samo ko će izaći kao pobednik a ko kao gubitnik.Inače,na mesto ove smenjene opet će doći osoba srpske nacionalnosti.

  5. Bravo za Premijera i Vladu Kosova.
    Gospođi/ci nije smetalo da godinama prima platu od „terorista“, čak poslednju godinu bez ikakvog rada, ali joj je zasmetala NATO intervencija od pre dvadeset godina!?
    Alalvera!

    1. Uopste ne cudi da ste bili potrcko fasisticke Italije i nacisticke Nemacke za vreme II svestkog rata, uklapate se u taj mentalni sklop jos i danas. Samo ti aplaudiraj fasizmu, pazi da ti se ne vrati..

    2. A ni teroristickoj siptarskoj vladi nije mnogo smetalo da odrzava svoju frankenstajn-koaliciju zahvaljujuci vucicevoj ‘priguznoj listi’ sastavljenoj u Beogradu?!???

  6. Pa kako to. Zar nece Haradinaj da ceka 45 dana Vucica da odluci dal ce Srpska lista napustiti Skupstinu i Vladu tzv. Kosova? Mogu da izrazim neslaganje sa odlukom Haradinaja ali isto tako i na ucesce vuciceve Srpske liste u bilo kom organu sa Haradinajem i Tacijem i obmanjivanjem naroda u Srbiji da oni to ne rade.

  7. OVO JE VEST ZA PETU KOLONU U SRBIJI,LIST DANAS I CEDU JOVANOVICA KOJI RADI ZA AMERICKI IMPERIJALNBI FASIZAM.A YA SVE ALBANCE KOJI SE PRAVE BLESAVI UVEK STE BILI SA SUPROTNE STRANE OD SRBA U SVIM RATOVIMA,NIKADA NISTE POSTOVALI NITI JEDNU DRZAVU U KOJOJ STE ZIVELI I NA KRAJU STE NAPRAVILI PAKT SA AMERIKOM IMPERIJALNIM FASITOM KOJI VAS JE DVE GODINE OBUCAVAO NA JUGU ALBANIJE ZA TERORISTICKE AKCIJE.PRE BILO KAKVE INTERVENCIJE NA KOSOVU JE REGISTROVANO 500 NAPADA NA VOJSKU I MILICIJU.TAKO SU VASE „SPONTANE“ TERORISTICKE AKCIJE ONI U CIJE IME STE TO RADILI NAZIVALI „ISPROVOCIRAJ INTERVENCIJU“.SRBIJA JE BOMBARDOVANA JER SE SUPROSTAVILA AMERICKOM IMPERIJALNOM FASIZMU.GEOPOLITICKA SITUACIJA SE MENJA PA SE VIDIMO NEKADA.

  8. Haradinaj i prateci komentari njegovih obozavatelja jasno pokazuju stanje svesti medju Albancima i karakter te tvorevine na Kosovu: U pitanju je fasizam gde se neistomisljenici diskriminisu, sklanjaju se, gde ne postoji kriticka svest niti se dozvoljava i niti trpi drugacije misljenje. Sada ce se ova Srpkinja zameniti nekim „postenim Srbinom“ sto jasno pokazuje da je sistem koji danas postoji na Kosovu u mnogo cemu prevazisao i Milosevicev. Samim tim krajnje je smesno i licemerno albansko pozivanje na „patnje“ koje su kao preziveli za vreme „srpske okupacije“ kada se sami ponasaju u svemu mnogo gore. Haradinaj i ovakva svest koja se ogleda i u komentarima jAlbanca ili jednog Albanca sa vise nadimaka, e pre svega sramota SAD i onih zapadnih drzava koje podrzavaju Albance, jer su podrzali nesto i nkeoga ko je u suprotnosti sa svim principima zapadne demokratije i civilizacije koji bi danas trebalo da vaze.

  9. Skoro sam siguran da bi žrtve Nato bombardovanja bile mnogo zaprepašćenije činjenicom da su Srbi ministri u Vladi Kosova na čelu sa Haradinajem nego tome da im on daje ostavke. Razmislite o tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.