Vlada Kosova usvojila konačnu odluku o eksproprijaciji zemljišta u Leposaviću i Zubinom Potoku

Ostavite komentar


  1. Ne uvazavase nista to je illegalno da sami sebi daju za prava u tudjoj zemlji gde to ima sto je illegalno ne vazi to je zlocin kosivo i metohija jeste srbija njeno pravo i jeste njena zemlja uz prava pravom zakona UN !!!

  2. Svaka kuca ima krov, krovni zakon Ustav Srbije kaze da je Republika Srbija vlasnik zemlje i vazduha. To sto siptari pokusavaju da prikriju otimacinama da je drzava Srbija i SPC kao i Srbi vlasnici 80% svega na Kosmetu nece proci na srednji rok. Sve te policijske baze i ostalo sto grade parama od droge, trgovine ljudskim organima i oruzjem, vrlo brzo ce postati srpske banje, privredni magacini, hladnjace, mlinovi ili povratnicki stanovi.

  3. Nemaju nikakvog prava da sami sebi daju za prava u tudjim zemljama sto jeste zlocin illegalno i nemaju nikakvog prava niti se sta uvazavaju to je zlocin da se radi u tudjim zemljama niti sta imaju prava !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.