Vlada ograničila dolazak u Srbiju stranim državljanima iz ugroženih područja

Ostavite komentar


  1. Alo bre, kakva spremnost ?!?! Domovi zdravlja imaju maske, rukavice za dva dana … zaštitne mantile nema niko, o naočarima da ne govorim … diletanti !!!!

  2. A sta je sa Nemackom ? Nkima nesmemo da uvodimo ogranicenja !?Iz kojih razloga ???

    1. Kasno je za zatvaranje granica.Uveliko se vracaju ili se vratili gastabajteri iz italije.Pobegli iz karantina.Dali se odluka zabrane odmosi i na njih.

  3. Kakva je situacija na severu nase juzne pokrajine…?? Hoce li nadzor biti u sklopu, dugo ocekivanih – kontramera….??

  4. A stranim drzavljanima iz neprijateljskih NATO zemalja i onih koje su priznale Kosovo?

  5. Gospođo koliko juče ste korona virus držali pod kontrolom, što ga pustište? Vaše istine su čudne.

  6. zatvorili su granice ? a šta ćemo ako se virus širi iznutra ? da li vlada ili neko drugi može i sme da natera najpoštenijeg da se testira jer on je taj koji je pre nekoliko dana boravio na skupu gde je bilo zaraženih ? ili će on i dalje zbog svojih fanova i kampanje održavati imidž najhrabrijeg, a potajno, što je od njega moguće očekivati, testirati se tri puta dnevno ?

  7. Geras! Tačno u metu! Dični i vrli, jaki, prepametni…preCednik izgleda kao da je ekstravirus, nemože mu niko ništa. Mislim da su ovi iz SNS-a svojim lažima pokazali šta su oni. Sve sama beda od neljudi!

    1. Lule Nikolić , dali ste Vi slepi, gluvi ili pak glupi.
      Niko VAMA ne brani da obožavate svog A.Vučića .JERRRRR
      .SVAKO IMA SVOJ UKUS.
      ALI mi normalni i pametni , nećemo da pustimo VAS kao egzemplara poltrona i Vučićevog saputnika …glupaka da SRBIJU DEVASTIRA…

  8. Da li je Vlada odredila mesto gde će postaviti metalnu ploču koju će narod, sledeći svetli primer svoje Vlade, lizati kako bismo pokazali da smo nedodirljivi za taj smešni virus?

  9. Već prva reč Premijerke R.Srbije , da s e radi o Z A R A Z N O J bolesti ,dodatno me informiše o mom mišljenju i potvrđenom saznanju da CELA ekipa Vlade R.Srbije , na čelu sa -tom- Premijerkom nema ni elementarno tj .osnovno obrazovanje , kada u trenucima, kada s e u svetu preduzimaju adekvatne MEDICINSKE i druge mere u borbi sa VEĆ Pandemijom Corona virusa.!
    Dakle kaže se“ Kakav narod ,takva je i vlast.“
    ALI NAROD NE SNOSI KRIVICU , svojih, UKRADENIH GLASOVA od A Vučića, na svim dosadašnjim izborima. posle 2012.
    SRBIJOM JE ZAVLADAO SAV ŠLAM LJUDSKOG RODA , BEZ IZUZETKA, A SPISAK ZLA koje Vučić nanosi SRBIJI NI sam BOG MU NEĆE NA ONOM SVETU OPROSTITI !!
    IMA GREHA ZA KOJE NEMA OPROSTA !!!
    do

    1. TO je glas svih vlasnika PLAGIJATA : ŠKOLA , FAKULTETA, kurseva, ZAVISI KOME JE VUČIĆ ŠTA DAROVAO, A SRBIJU debelo PREVARIO!!
      No račun plaća POSLEDNJI, možda s a pravom diplomom, ali koji o NAUCI PRAVA , izgleda toliko ne zna?
      Mora da je A. VUČIĆ bio veliki ŠTREBER, bubalica… ili da je danas u apsolutnoj AMNEZIJI ?!!!!
      ..

  10. Vlada Srbije treba da razmisli da li ce u buducnosti uzimati u obzir stavove Svetske zdravstvene organizacije – koja je svojim nedelovanjem potpuo izgubila kredibilitet!

  11. Fikus Premijer…ovo je sprdnja…Hajde ti lepo potpisi to sto su ti namenili..pa put pod noge gmazu …

  12. Bravo gospodine Vučiću. Bravo što ste pre 30 dana zloupotrebili Prof. Nestorovića da se zajedno podsmevate virusu iz Kine na televiziji (Nestorović nije kriv jer za razliku od vas on i dalje sledi isti stav). Da ste bar ostali pri tom stavu pa da vam čovek i da kredibilitet za držanje jednog pravca a ne kako vetar duva. Na žalost ste vi napravili najsramotniju akciju u celom kontekstu COVID19 situacije i to u celom svetu time što ste zabranili avionima iz Švajcarske da slete u Beograd (zbog toga ste dobili diplomatski odgovor sa strane Švajcarske, što znači da Air Serbia avioni ne sme da slete u Cirih od sutra (za sada sigurno potvrdjeno do15.-tog Marta a posle se možda produžuje ta sramna situacija, što znači da su zbog vas svi bukirani puni avioni za Cirih sa Air Serbiom otkazani). Sa time rizikujete da naši ljudi, koji rade u Švajcarskoj zbog vas ostanu bespotrebno bez posla. Bespotrebno iz tog razloga što Švajcarska nema veću procentualnu zaraženost nego ostale zemlje centralne Evrope (Francuska, Nemačka). A vi ste odlučili da sankcijonišete samo sopstveni narod, koji radi i živi baš u Švajcarskoj time što ste bespotrebno zabranili Srbima i ostalima iz Švajcarske da udju u Srbiju. Pa čak ni sama Švajcarska nije došla na ideju da prekomerno reaguje i zatvori granice sa Severnom Italijom i ako tamo ima trenutno 10’149 potvrdjenih slučaja (uporeda radi u Švajcarskoj ima trenutno samo 374 potvrdjenih slučaja). Hvala vam što uništavate bespotrebno diplomatske odnose sa Švajcarskom i hvala vam što nas obične radnike koristite svesno i bespotrebno kao kolateralnu štetu. Do sada sam bio veliki srpski patriota ali doveli ste me u situaciju da se prvi put moram postideti za Srpske nepromišljene akcije. Hvala na svemu gospodine Vučiću.

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 10

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.