Vlada predložila da potpise overavaju ne samo notari nego i lokalne samouprave

Ostavite komentar


  1. Zašto se ne ukine ekskluzivitet pri izboru notara? Dozvolite da svako ko ispunjava uslove može da postane notar! Sad kad njima treba onda se traže krivine, a kad narodu treba onda zakazivanje, čekanje i klepanje po ušima!

  2. Mi ni nemamo notare. To da se srbistan ‘javni beleznici’ nazovu notarima je SNS izmisljotina u nepreglednom nizu drugih. Pravi notari u uredjenim drustvima (pored toga sto rade nesto zbog cega zaista jesu notari) ne rade na izbornoj administraciji (i inzenjeringu). Srpski ‘da-se-kaze’ notari su produzeni prsti vlasti.

  3. Prava stvar.Lokalni šerifi če svakako potpisnicima za vašu izbornu listu deliti i onih 100 e.u r.a.

  4. Da se izbori zakazuju u eri epidemije izazvane koronavirusom moze da se desi samo u drzavi kakva je Srbija.Siguran sam da je to ideja samo jednog coveka koji odlucuje o svemu a vlada i Skupstina postoje samo da potvrde da se kao slazu svim srcem sa njegovim odlukama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.