Vlada protiv predloga Čomićeve, predsednica Skupštine kaže da to ne obavezuje poslanike

Ostavite komentar


  1. Kakav Vlada, kakva Skupština, biće kako Vučić kađe, a on će iskoristiti neoprezan demagoški predlog predsatvnika opozicije za ubiranje dodatnih političkih poena.

  2. Taj predlog je ok, ako se radi o normalnoj drzavi. Inace, smesno je pricati o tom uslovu kada nijedan drugi nije ispunjen. Gdjo Comic, Vi ste bruka! BOJKOT!

    1. Da nije bilo bojkota, danas ne bi bilo ni Gordane u skupštini. Svi mi znamo da je ovo mantra da bi pred EU glumili demokratiju, pa i gospođa Čomić. Ali hajde kad je već tako da nešto dobro iz ovoga izvučemo. Od subote će barem u tom kontekstu Srbija biti za jedan korak bliže EU. A gospođa Čomić je pokazala da interse građana i svoja uverenja stavlja ispred partijskih.

  3. Šta je, „mislioci“? Niste čuli? Pa rekao vaš gazda da će predlog dobiti većinu u skupštini, šta mlatite praznu slamu! Ajmo, rukice gore, opaaa!

  4. Ali kasnije Predsednik reče da podržava predlog Čomićeve!Kako sad vlada da promeni mišljenje?

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.