Vlada radi u Nišu

Ostavite komentar


  1. Najbitniji je sastanak sa običnim narodom, verujem da će se za njihove probleme naći rešenje.

  2. Eto dokaza da Vlada ne tretira i promovise samo razvoj Beograda vec razvoj svih regiona i da nikako ne sedi skrstenih ruku.

  3. Dobra akcija naše vlade da dodje i u druge gradove i vidi na licu mesta kako stvari funkcionišu.

  4. Odrzavanje sednica vlade u drugim gradovima ukazuje na podjednakom znacaju svih mesta u Srbiji.

  5. Bravo, svaka cast. Da se ne zaboravi jug Srbije, da ne bude vise sto juznije to tuznije. Prosto neverovatno, boravice nedelju dana, a neki politicari toliko puta nisu dosli u Nis

  6. Verujem da će narod iz ovog dela Srbije imati koristi od premijerovog boravka u Nišu.

  7. Boravak premijera u Nišu mnogo će značiti stanovništvu ovog dela Srbije i samim tim premijer će biti bolje upoznat sa dešavanjima u ovom delu naše zemlje.

  8. Nadam se da će posle Niša Vlada boraviti u još nekoliko većih gradova zarad gradjana koji žele prijem kod premijera.

  9. Ovo je jako dobra praksa koju je uvela aktuelna Vladaaa Srbije, zasedanjima van Beograda, priblizice se obicnim grdjanima koji zive i rade u unutrasnjosti Srbije.

  10. I ovo će za koji mesec biti obična stvar, a sada izaziva čuđenje što se Vlada seli u neki grad, ovog puta u Niš. Bliže građanima, brže se rešavaju i problemi. Mislim da je to ideja premijera.

  11. To je dobra odluka Vlade Srbije, da pokaže da su i drugi krajevi naše zemlje podjednako važni, svakako je odlična stvar to što će premijer razgovarati sa građanima, sve u svemu prava odluka.

  12. Mislim da će ovo gostovanje u Nišu dati dobre rezultate i dobro je da se uvodi nova praksa približavanja ministara građanima .

  13. Dobro je što će i premijer i Vlada Srbije čuti direktno od građana sve probleme tog regiona.

  14. Vlada radi za razliku od svih prethodnih.Vlada radi za Srbiju i u Beogradu i u Nisu i u Arandjelovcu i u Obrenovcu i u Cacku i u…

  15. Odličan potez Vlade Srbije da sednice Vlade u navedenom periodu budu održavane u Nišu,Vladi Srbije svakako je svaki deo Srbije veoma bitan.

  16. Vlada Srbije misli na svaki deo Srbije podjednako tako da je ova odluka za svaku pohvalu.

  17. Velike aktivnosti imace Vlada na celu sa Premijerom u Nisu naravno bice tu pored ostalog i razgovori sa gradjanima i njihovi problemi.

  18. Verujem da su gradjani Nisa i okoline odusevljeni cinjenicom da ce imati priliku da razgovaraju licno sa premijerom.

  19. Narod će imati šansu da pita premijera i da se reše neki problemi. Pozdravljam ovakvu odluku treba biti što više sa narodom.

  20. Pozdravljam odluku vlade da provede na jugu Srbije 6 dana, kao i odluku premijera da se sastane sa građanima i ljudima iz firmi koji duže nisu primili plate.

  21. Ovo je potrebno da se razvija Jug Srbije i da se razvija svaki okrug koji će omogućiti privlačenje stranih investitora i razvoja naše industrije u Nišu.

  22. Ono sto je obecano to je i ispunjeno..ova odluka za sednicu vlade u Nisu je za svaku pohvalu..

  23. meni s e jako dopala ova odluka vlade i premijera da siđu među obican narod i cuju njegove probleme.

  24. Pa zašto da se ne probai ovaj način približavanja građanima? Dokle god se ulažu neki napori, biće i nekog rezultata pre ili kasnije

  25. Ovo je odlicno, posebno jer je u pitanju jug Srbije koji nazalost jos uvek nije razvijen kako treba, ali se nadamo da ce u narednom periodu biti sve vise i vise.

  26. Na ovaj način Vlada na čelu sa Vučićem pokazuje da joj je stalo do građana ma gde da se oni nalaze, u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Kraljevu, Novom Sadu, da je važno da se svi delovi Srbije ravnomerno razvijaju, da se čuju problemi koji muče građane svih gradova, opština, sela, zaseoka, mesnih zajednica.

  27. Mislim da je ovo dobra stvar za jug Srbije i ocekujem vecu saradnju sa Albanijom u vezi ekonomije.

  28. Mislim da je ovo dobra odluka jer se na taj nacin podjednako posvecuje paznja svim regionima u Srbiji.

  29. Drago mi je da ce vlada boraviti i po drugim gradovima jer ce se na taj nacin svi gradjani Srbije osecati jednakim.

  30. Moci ce obici taj kraj i upoznati se sa potrebama ljudi koji zive tamo. Vlada ne mora da bude samo stacionirana u Beogradu.

  31. U Srbiji se vredno radi, i ide se ka tom cilju da se drzava sto vise razvija i napreduje. Premijer je dao rec i radi na tome da gradaji zive bolje.

  32. Ovakvim postupkom ce se smanjiti tenzija, i narod ce videti da sve sto Vlada radi je realno i vidljivo.

  33. Velika je cast za grad Nis sto je Vlada Srbije izabrala bas taj grad za sediste Vlade.

  34. Nis lep grad,sa bogatom istorijom,velika je cast za gradjane i rukovodstvo Nisa sto je Vlada izabrala njihov grad za sediste Vlade.

  35. Bre Dražo, moraš nešto efikasno da smisliš jer su ti botovi zaseli na novine ko smrdljive bube na Srbiju! Inače ova po sadržaju jeftina, populistička šetnja do Niša a faktički skupa u parama je slika i prilika AV brige o tome kako izgraditi sliku o sebi. "Činjenice" koje prosipa na konferencijama, čitaj mitinzima SNS a, uz prenemagnje, teško disanje i brisanje znoja su jadne monodrame čoveka koji se je upetljao u sopstvene laži do grla. Jedan pametan čovek je odavno rekao, lažovi moraju da budu veoma inteligentni, kao šahisti koji igraju simultanku na 100 tabli, mora da zapamti zadnju laž, odnosno potez, inače se vrlo brzo pokaže da je običan šarlatan koji podcenjuje narod! Tako reći Ostap Bender, ako ste razumeli šta oću da kažem(Bas)!

  36. zaista je potrebno provesti više vremena sa običnim svetom da bi se stekla realna slika života i svih teškoća sa kojim se svakodnevno susreće običan čovek

  37. u nedostatku ozbiljnih rezultata, vlada se odlučila na ovaj turizam, koji će biti brzo zaboravljen, ali zato skupo košta i služi zamajavanju naroda. botovi moraju da opravdaju sendviče i dnevnice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.