Vlada RS prihvatiće pomoć Vlade Srbije od 25 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Zasto Dodik uzima pozajmicu, i to bas od onih nedostajucih 25 miliona evra. Da li je neko od zvanicno tri srpske vlasti pokrao pare od izvoza oruzja, pa nasim novcem pokusava da nam vrati ono sto je od nas vec ukrao preko neke Malte ili ko zna koje Arabije. Mozeli neko da postroji sve te lopove i da ih povede na ekskurziju do Zabele, Nisa, Panceva. Ili do samog SV.PETRA, u vecna lovista. Cemu ovo maltretiranje i produzavanje roka u nedogled. Da li bi te bitange nekoga tolerisale da im uzurpira 25 miliona sve ovo vreme, ili bi kamatili na mesec dana u 50 miliona a na godinu u MILIJARDU.
    Smucio nam se ovaj kapitalizam, u kojima se privilegovanoj grupi tolerise sve pa i zlocini ubistva i velikih pljacki, a drugoj-gradjanima ne tolerise ni to sto su zivi. To nije sistem, to nije drzava, to je politicki banditizam.

  2. „Podmazivanje“ Dodika pred izbore u RS sa nasim parama a u isto vreme Vlada Srbije kao osnivav preduzeca koja su propala, duguje radnicima visegodisnje neisplacene plate i doprinose. Primer je jedan u nizu Preduzece za zeleznicko ugostiteljstvo i turizam „ZELTURIST“ DOO Beograd, cijim se radnicima duguju 17 neisplacenih plata i doprinosi u periodu od novembra 2013, godine zakljucno sa martom 2015. godine, kada su radnici ovog preduzeca najureni uz bedne otpremnine a objekti u kojima su radili, ostavljeni na nemilost i propadanje. Radnici koji su tuzili bivse propalo preduzece“ZELTURIST“ u kojem su poslednja dva direktora upravo bili iz SNS-a, imaju sudska Izvrsna resenja za naplatu i obescecenje radnicima. Vlada Srbije se naravno ne oglasava na ova sudska resenja i ako je duzna kao osnivac ove propale drzavne firme a ima pare da deli sakom i kapom gde stigne i kome stigne. Ovo je definitivno kraj jedne olosokratije na vlasti u Srbiji a nadam se isto tako kraj i one mafijokratije koju predvodi Milorad Dodik u Republici Srpskoj.

  3. Ocekujete da ja od svoje crkavice poklonim nekom 25 miliona €, nekom 17 miliona €, nekom 5 miliona €, nekom… Alo ljudi, zar ne vidite da se ove bitange ponasaju kao da smo zaista u zlatnom dobu, pa hajde da delimo i levo i desno i sakom i kapom. Glasaci, ima li normalnih medju vama?

  4. Pa normalno da ne ide u budžet RS, nego u ďžepove klanovs. Još jedan baj pas za čerupanje Srbije! Sledi stadion a moravski koridor je pod krovom!!!?

  5. Oni su odobrili prihvatanje pomoci od 25 miliona evra? Da li ih je neko molio da prihvate? Sada Vucic treba da prihvati Dodigovu zahvalnicu za pomoc ili ce mozda da odbije. Kakav cirkus od drzava.

  6. Uzimamo kredit od Evropske banke i (posle deset dana) prosleđujemo Dodiku da se čupa iz blata?Neće to dugo ići.

  7. I sada ćemo mi,poreski obveznici-budale,preko budžeta Srbije,da doniramo Dodika i jedan entitet strane države?! Kako bi bilo da se pare uplate na račun BiH,ili Kosova kao „južne srpske pokrajine“? Możda da se uplati i penzionerima Srbije kao kompenzacija za onu otetu svotu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.