Vlada Srbije: Ministar odbrane Hrvatske nije dobrodošao

Ostavite komentar


  1. Izjava ministra Volina povodom ovoga, “ mi smo drugaxiji….ja sam antifasista“ je uvreda za sve gradjane ove jadne države u kojoj je on ninistar. Ovo je slika i prilika Vuciceve bahate vladavine.

    1. Da li te je povredilo to što je Vulin antifašista ili, nešto drugo? To što Vučić, po tebi, „bahato vlada“ ne znači da su Hrvati u pravu, kada su doneli ovu „progresivnu“ odluku, kojom se zabranjuje ulazak Vulinu na teritoriju Hrvatske. Možda mrzite Vulina, isto kao i ja, ali je postupak države Srbije savim razuman i na mestu.

  2. Nije pošteno za sve kriviti Vulina.On je samo glup i nečastan čovek.
    Sva zla dolaze od A.Vučića!

  3. Kada nepismeni, neobrazovani, kriminalci, Titova deca koja traži novog boga jer nisu u stanju sopstvenu glavu da koriste, polusvet i pseudo patriote i delije izaberu vlast, onda dobiješ to šta imaš u Skupštini. Treba ih nazvati imenom šta i jesu, jer ako budemo govorili samo o jadnicima i žrtvama, ostaće oni duže od Mila Đukanovića na vlasti. Takvi se razmnožavaju samo u lažima i fiktivnom svetu a realnosti se boju kao vampiri belog luka.

  4. Nadam se da će Hrvatska odgovoriti recipročnim merama na srpske „recipročne mere“. Nejasno je samo šta je to Krstičević izjavio da bi bio „persona non grata“,za razliku od Vulina ?

    1. A šta je to Vulin izjavio da bi bio „persona non grata“?! Ili, što bi rekli Amerikanci „to nije isto“?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.