Vladan Glišić: Razlike između mene i Šapića konceptualne prirode

Razlaz u poslaničkom klubu Srpskog patriotskog saveza i pre njegovog formiranja

Ostavite komentar


    1. KAKO SI TI PAMETAN ZELJKO,ODMA COVEKA PAMETNOG SKOLOVANOG TUMACIS KAO PODVALU. TI SI I PODVALA I KVARNOCA OD COVEKA ,AKO SI UOPSTE COVEK

    2. Za razliku od Glisica i mnogih zalutalih u politici iza Sapica stoje rezultati rada , osam godina predsednik navece opstine u Beogradu , za to vreme mnogo toga je uradio za gradjane te opstine. Neznam o kakvoj to pidvali pricas . Sapic je bio vrhunski sportista, normalan covek , patriota i ima uspeha u politickom radu. Radi i ne blati nikoga , ne rusi , ne pali , ne upada ko divljak u parlament a kakav ce biti u skupstini videcemo.

    3. Želko, videli smo kome je narod rekao, „ćao Djurdjo“, na izborima. Sad ćeš ti, „kojim izborima, ovim nameštenim“… bla,bla,bla… Pa, ja od kad pamrim, u Srbiji čim izgubi neko izbore, odmah se hvata za tu „slamku spasa“, „izbori su namešteni“… Glišić je već vidjen kao samostalni poslanik SSP-a, Djido ga je već kaparisao.

  1. G.Glisicu,vi tako naivni u politici? Nije politika za vas. Ili,….? Videcemo vas u skupstini. Mozda neko pored vas udje na mala vrata.

  2. E moj Glisicu ti si nasao da sadis tikve sa predrinskim Srbima?Pa oni bi i rodjenu majku prodali za malo vlasti.

  3. Zasto je problem ako za novac promeni partiju. Pa to je smisao politike. Postignes razultat i probas da ga unovcis. Da li cas uzeti novac od transfera ili ces 4 godine da stelujes javne nabavke, svejedno. Mada je novac na gomili mnogo privlacan preletacima. Mozda se spoji sa namanjom sarovicem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.