Vladan Vasić: Peti put predvodim pobedničku listu

U budući saziv Gradske skupštine u Pirotu odbornike će imati šest lista

Ostavite komentar


  1. VI!!! Koji ste nazovi list i portal slobodnog mišljenja-da li Vi uopšte znate ko je Vladan Vasić? Sram Vas bilo. Ajmo malo Vašeg istraživačkog novinarstva o tom čoveku, a ne samo prepisivanje šta on ili vlast objave. Pišete o Toplom dolu i lepotama Stare planine, a gde su njegove mahinacije u ovom gradu ne znam ni ja više koliko zadnjih godina? Nikada Vama severnjacima jug Srbije neće biti važan, i zato će izbori uvek ovako prolaziti!!!

    1. Nisu „severnjaci“ glasali za njega, nego Vaši sugrađani, gde se svi poznaju.

      1. Na žalost u pravu ste, ali ima i toga da niko ne obraća pažnju na „nas dole“ i ljudi jednostavno znaju da niko neće obratiti pažnju na njihove probleme jer je daleko od Beograda. Kad nema medijske (realne) pokrivenosti i interesovanja neće niko imati hrabrosti da se suprotstavi

  2. Vladan Vasić je promenio nekoliko stranaka do sada i vodio nekoliko pokreta samo da bi bio i ostao večiti gradonačelnik. Evo ga sada u SNS-u a ko zna sa kim će biti na sledećim izbirima. Samo da ostane gradonačelnik učlaniće se i u stranku Marsovaca. Toliko o doslednosti. Nadam se da ćemo se uskoro vratiti u sastav Bugarske, a verovatno će on i tada promeniti ime, otići u neku bugarsku stranku, pobugarčiti se i ,pobediti’ .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.