Vladanka Malović poručila građanima da odole provokacijama lidera SZS

Ostavite komentar


  1. Ko je uopste ova i kojim gradjanima porucuje?!?Gradjani su na protestima tri meseca.Misli li na one gradjane koje razvoze autobusima po Srbiji?!?

  2. Ako sa vama moranmo u buducnost , onda molim bez nas normalnih 😉

  3. Srbija nikad nece spustiti glavu pred fasistima, siledzijama i lopovima, pa nece ni danas da cuti nad nasiljem SNS, Vucica, raznih Zelja,Jutki, Batinasa brace Andreja, ilegalne gradnje, robovske radne snage,privatnih poligrafa, Ne slobode medija, laznih „patriota“, namestene“statistike’, rasprodaje svih resursa;vode,zlatnih rudnika,naj boljih oranica, i svega sto je vredno u zemlji Srbiji. Dosta je laznih „seika“ iz UAE… Naj zalosnije je sto se Srbija prazni od skolovanih i pametnih a ostaju samo SNS glasaci. Eto to je Srbija danas, gospodjo

  4. A sta kaze Malovicka na Vucicevu saradnju sa Klintonom i Blerom? Da narod odoli i tome?

  5. Srbiju je na stub srama u svom današnjem intervjuu stavio tvoj šef, nazvavši je fašističkom, istina nije mu prvi put, dokazao se i praktično devedesetih.

  6. Pogibija nevinih ljudi u helikopteru. Ubistvo nevine žene na naplatnoj rampi. Samoubistvo radnika Goše. Pokušaj ubistva novinara u Grockoj. Seksualno nasilje umobonika nad ženama u Brusu. 53 radnika poginulo na radnim mestima 2018. Poginuli putnici i deca na pružnom prelazu. Bežanija glavom bez obzira iz zemlje. Sa razvaljenih šina se, pored naseljenih mesta, valjaju cisterne natovarene najopasnijim otrovima. Čuvar u Savamali naprasno umro od infarkta za vreme divljanja esensovske rušilačke falange… ima još mnogo. Pitanje za Vladanku i sve režimske sluge: gde vam je obraz?

    Takvima, kao što ste vi, Čika Jova Zmaj je odavno spevao stih:

    Nemaš karaktera.
    Jel’ da ti je žao?
    A i da ga imaš —
    pošto bi ga dao?

  7. „ljotićevsko-tajkunskog ološa“ – Vaš rečnik je strašan. Ovakav rečnik nije imao ni Milošević. Sramite se gospođo. Šta li Vas tera da se tako izražavate. Učitelj? I ja jo crnje mislim za Vas. Vi ste šljam. Molim da mi se ovo objavi jer ako zvanični predstavnik države to može da kaže o meni, mogu i ja da kažem za njega.

  8. Petar Jovičić poručuje građanima da odole provokacijama lidera SNS.

  9. Zašto opozicioni lideri guraju narod u nasilje ,zašto ne shvate gde im je mesto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.