Vladanka Malović: Vučić Hrvatima istinu sasuo u lice

Pisano saopštenje šefice Službe za informisanje SNS

Ostavite komentar


  1. Ako Hrvatska vodi fašističku politiku, zašto trpimo njihovog ambasadora u našoj zemlji ? Mislim, ako zaista vodi takvu politiku.

  2. PRVO je pobegao iz Brisela, pa je ONDA sasuo sve Hrvatima u lice.
    On obično sve značajno saopštava na već legendarnim konferencijama za štampu, na svom terenu, za domaću upotrebu, a u inostranstvu je mnogo manje glasan i bitan. U SAD nije uspeo ni da uđe u Belu Kuću, krajnji domet mu je bio travnjak ispred. Sada će moći samo da se nada da Nemačka odradi svoj deo posla. Ali, čisto sumnjam, mislim da mu polako traže zamenu, već je i njih smorio, a ne samo nas…

  3. Morao je doći i taj dan, bilo je neminovno. Sada kada ih je istina tresnula po faci možda i pocrvene od sramote, ako imaju obraza. Ovim je granica u ponašanju prema Srbiji postavljena!

  4. U Hrvatskoj buja neomatano fašizam i ako ga ne zauzdaju vrlo brzo će potpuno potonuti u mrak.

  5. Vucic rekavsi istinu zabio je prst u oko Hrvatima, njihove reakcije su pokazale da istina veoma boli.

  6. Србија се залаже за мир и стабилност, за добре односе са свима а посебно са земљама у окружењу, али то не значи да било ко може да пљује по њој, да је љага, да понижава грађане Србије, да је гази, да на било који начин наноси штету грађанима.

  7. Mislim da je Vučićeva reakcija iznenađenje za sve u Hrvatskoj, poput onog, kad so uradili kontra meru i mi Hrvatima zatvorili granicu!

  8. Da li im je sasuo u lice iz Srbiji ili iz Brisela, sasvim je svejedno. Rekao je Hrvatima ono što misli 70% naroda u Srbiji, a i onih 30% misli isto ali neće to da priznaju, jer njihovi miljenici nisu smeli to da urade!

  9. Vucic je jasno i glasno stavio do znanja ne samo Hrvatima vec i drugi zemljama da njegovu zemlju i narod ne moze niko da gazi i vredja.

  10. Neka im je rek““o. Tako treba! Samo konflikti, Domači izdajnici, strani plaćenici, liste nepodobnih, poklanjanje javne svojine strancima,…Jednom rećju, sve rvropske vrednosti. Malo morgen, rekao bi S. Milošević.
    Onom koji slaže kako zine, puna su usta istine, Samo da ne povrati.

  11. Samo kada se,,proslavljena,,umetnica,,iz Progres sale,,pojavila da izjednačil,,lidera,,Joj i srBski narod,.Mora da jeHibernicala u vreme,,nesrečno sklopljenih okolnosti za,,vizije,K.K.V u kojim se baš Dobarno dokazivao,ALI MLOGO NEVOLE DA GA ,,NEKI,, TAMO ,, NEIDEIOTI I, NEPROVINCIJALCI,, NA TO PODSEĆAJU,NA TO..ODM,A SE SUMLJA da su ,neprijatelji,,,napreDNO sprovedenih,,, ,reformi,,DRUŠTVA , sa svim deficitima po difoltu, ,koji se,,prerspoređuju po dekadama, iz NAŠEG JEDIINOG,,ĆUPA, NA WORLD MINDS SRBIJE a po novom i na kraće,,peride da bi se,,požuilo na posebne ,,slobodne destinacije,,istočnog,,tipa poltronijata.,,,KADAR,, Za ,izvoz,, i na čuvene,,pišle,,,Na Tone ,samo,,Se,,KUPCI, Nejavljaju,,,ONI Sa ZAPADA odavno,,mlogo,,biraju kvalitete,.Rasterlend,posađanih,,semenki,,.spasioca,, nacije,

  12. Izgleda da je jucerasnji premijerov postupak iznenadio i zabrinuo Hrvate ! Sta oni misle ko su oni pa da stalno vredjaju i ponizavaju Srbiju???? Srbija je uvek bila trn u oku Hrvatskoj. Najveci trn sada im predstavlja Vucic. Hrvati ne propustaju priliku da nas sabotiraju i vredjaju. Njihove postupke je najostrije osudila i prokomentarisala i Vladanka Malović, predsednica Službe za informisanje i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Njih je istina koju je izrekao premijer veoma uznemirila. Pitanje je zasto????

  13. U Hrvatskoj od predsednika mesne zajednice do predsednika drzave bez obzira da li su pozicija ili opozicija svi danas pljuju po Srbiji zbog istine koja im je recena u lice. Kod nas ne vidim taj slucaj da smo se svi slozili, sve politicke partije. Zavladao je muk onih sto uporno traze izbore i glume nacionaliste i vole svoju zemlju. Nismo mi gradjani coravi, sve vidimo ko nas brani a ko cuti kada nas ponizavaju i napadaju!

  14. Srbija nikoga ne mrzi i nikoga ne saplice na svom putu. Trudimo se da maksimalno uvazavamo svacije misljenje, put, napredak, da podrzimo sve dobronamerne zemlje, jer zajedno mozemo mnogo vise da postignemo nego pojedinacno, ali nikada necemo biti narod koji ce bilo ko da ponizava!

  15. Ne obaziru se Hrvati na istinu, oni takvu kakva je istina mogu samo da izvrnu u svoju korist. Nema kod njih razmisljanja o postupcima, već daljeg pravdanja i napada protiv otvaranja poglavlja 26. Besmisleno!

  16. Prvo sta zanace ** poglavlja** ? 90% naroda neverujem da to zna?
    Pre donosenju odluke da cemo poslati molbu za prikljucenje EU, narodu nije objasnjeno sta to znaci?
    Na javnom programu TV, to je trebalo da se objasni i. Dobre i lose strane, u tom savezsui kakav je put.
    Nas ustav je prevazidjen. U kome ima stvari od Tita, Slobe i Miskovica. Pravljen su za jednog coveka, jednu partiju i tajkune, koji se bogate. To treba da se uskladi. Sa evropskim vrednostima kolko tolko.
    Ova ljutnja AV bila je nepotrena, jer unapred znamo, da ce nam hrvati jos podmetati nogu.
    Trebace mnogo energije i prisebnosti, da dodjemo do kraja pregovora. Ako gledamo prosek pregovora je preko DESET godina. A traze i da se otvore i arhive posle ww2 rata. Da se vidi sta se radilo i ko je bio dousnik. Poljaci nisu hteli deset godina to da prihvate, a Cesi osam godina. Dali smo mi spremni za to ?
    Ruku na srce sta bi bilo sa nama da postanimo clan EU u ovom trenutku ?

  17. Samo se Vučić i naprdni svađaju sa Hrvatskom, mene niko nije uvredio. I opet su oni koji nisu bahati i agresivni kao radikali strani plaćenici? Pa kako drugačije? Sve je kao nekad. Možda treba da razmislite da ponovo okačite bedž, niste vi primitivci za Evropu.

  18. Vi biste kanda opet malko da streljate izdajnike i ratujete? Može rat, ali Vučić, njegov sinčić i kompletna naprdna stranka u prve borbene redove, za primer. To je patrijotski. I pod uslovom da ne počinjete ratovanje za vikend, u vreme ručka. A većinu izdajnika ćete teže da pronađete nego oni vas.

  19. Napredak Srbije na putu ka EU je svakako očigledan, što se tiče poglavlja 26 ne bi ni postojao kao uslov za ostvarenje cilja. Toliko Hrvati dobro kod nas žive da bi pre trebala pomoć našem narodu kao većini nego njima kao manjini.

  20. Neke stvari neki sagledavaju površno i šef diplomatije Ivica i premijer Vučić su rekli: "Mi želimo u EU, ali ne po svaku cenu." Prema tome postupak premijera je odbrana dostojanstva srpske države. Pitam vas kako drugačije pokazati nekom da sa nekim nema razgovora.

  21. Nažalost ne možemo da biramo komšije. Ali možemo da imamo dostojanstvo. Meni je baš bilo krivo kad su blokirali poglavlje 26. jednostavno ponižavaju te oni koji još nisu prevazišli sopstvene barijere u glavi. oni definitivno imaju teške komplekse.

  22. Premijer svim snagama brani nasu zemlju i ono sto pripada nama. Time stavlja do znanja Hrvatskoj, kao i ostalim zemljama da zeli da sacuva nasu teritoriju, gradjane i narod ali da nece nikog da napada.

  23. Nisu se ni Hrvati nadali da ce premijer tako da odreaguje.Mogu sad da smiruju strasti koliko hoce,ovim su pokazali koliko su oni spremni da saradjuju sa nama.Toliko o tome,a ovoj zeni svaka cast,sve je rekla sto je i tako.

  24. Očigledno je da su hrvatski zvaničnici veoma nervozni, jer su ostali bez ijednog argumenta protiv države Srbije i srpskog naroda. Aleksandar Vučić je juče, na pristojan i dostojanstven način, i pred građanima Srbije, i pred građanima Hrvatske, a i pred celom međunarodnom javnošću, razotkrio njihove laži, licemerje i sramnu ucenjivačku politiku. Srbija i Hrvatska zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija i Hrvatske rade na ekonomskoj saradnji i razvoju.

  25. Хрватска је земља која са поносом истиче фашизам, мржњу, бес, велича усташтво, а када им се истина саспе у лице хрватски званичници постају нервозни и одмах крећу у напад на породицу Вучић.

  26. alo bre botovi , jel ste vi normalni… sjasite sa Danasa…. kakve to fraze kenjate, idite citajte informer i cackajte nos!

  27. Malo im je sto su satanizovali srbe u Hrvatskoj,sada to isto pokusavaju i u nasoj drzavi.!

  28. Hrvatska je pokazala svoje pravo lice…Na svakom se koraku trude da sabotiraju Srbiju. Oni se izgleda plase osnazivanja Srbije, ali ma sta cinili Srbija ce i dalje ici napred!!! Svojim postupkom , Premijer je njihovu ucenjivacku politiku razotkrio, pred svima, u Briselu. E sada su se hrvatski politicari unervozili…verovatno se stide…ako uopste znaju sta je stid !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.