Vladeta Janković: Sa Vučićem ne treba razgovarati dok ne dođe vreme za to

Ostavite komentar


  1. Колико сте то освојили Владета да би се с вама уопште разговарало,да сте у пар хиљада гласова разлике па разумем,али сви заједно и то са минималним цензусон па шта бре хоћете јачи су ,уживај у пензији а твоје млађе сатрапи посаветује да раде нешто,сем да смишљају буне,блокаде,еколошке устанке,протесте против свега још мало и против временске прогнозе,или им среди визе за тако жељену европску унију жељни су вас тамо јако!

  2. Sve dok neko u bilo kakvim razgovorima ili pregovorima ima zadnje i pokvarene namere ili misli da se bavi ucenjivanjem bolje je da ne razgovara i takvi ne smeju podgovarati Djilasa ni na sta lose , jako mi je drago da je Djilas razgovarao sa Vucicem , to je demokratija , sve dok niko nije pokvaren , najbolje bi kada bi Djilas isao sam bez ikoga od svojih , mislim da to vecina gradjana misli , ovako jos moze i da izgubi na ponovljenim izborima, ali da li je to moguce ici sam, verovatno nije , zato nema ljutnje ako se i izgubi, a mozda se i dobije , ko zna, vazno je samo bez pokvarenosti pristupiti svemu, jer se pokavrenost odmah vidi, iskrenost pobedjuje .

  3. U pravu je covek, sprema se on polakao za taj razgovor, kad napuni 90-tu, taman ce biti pravo vreme!

  4. Što, šta fali da preuzme mandat i prespava. Tamo fino, toplo, udobno, a šuška fina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.