Vladeta Janković: Šapić je vrlo ljubazan, ali ideološki – on i ja nismo bliski

Ostavite komentar


  1. Ljiljana Smajlović je zaboravila da ju je, svojevremeno, lično Vučić uklonio sa mesta glavnog i odg. urednika Politike. Sama je to rekla.

  2. Čoveče, ako su tebu glavne brige Nemanjin spomenik i Železnička stanica, nećeš dpneti mnogo koristi gradu. Železničke stanice su u centru samo u starim gradovima, a i tamo sada više služe kao istorijski spomenik, a glavni terminali za medjunarodne linije su izmešteni daleko od centra jer bi kretanje vozova ometalo gradski saobraćaj

  3. IDEOLOGIJA…, pa taj epitet u političkom govoru, i još više praksi je iščezao.
    Nije više ni kao ukras u retorici umesno da se koristi…

  4. Mene zanima prišivanje IDEOLOGIJE na političku praksu u SRB!!!
    Svojevremeno je dr Koštunica izgovorio jednu britku političku misao, da će se stranački i politički život u SRB stabilizovati kada koalicije budu moguće sklapane između svih činilaca.

  5. Ja bih da podsetim da je dr Šapić bio zam.gradonačelnika i ima „veliku školu“ u pogledu upravljanja metropolom, kao i najvećom opštinom u SRB.

Ostavite komentar


Politika

Šta su iz ProGlasa odgovorili Ani Brnabić na poziv? 7

Šta su iz ProGlasa odgovorili Ani Brnabić na poziv?

Inicijativa ProGlas obaveštva javnost da se niko od njenih članova neće odazivati na poziv za „razgovore“ iza zatvorenih vrata sa bilo kojim nosiocem sadašnje vlasti, navodi se u pisanom odgovoru ove neformalne grupe javnih ličnosti dostavljenom medijima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.